KRALJEVSKA »TATICA«

Kate ni tako nedolžna, kot se zdi

Svojega princa naj bi speljala drugi.
Fotografija: Kate Middleton. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Kate Middleton. FOTO: Reuters

Ljubezenska zgodba britanskega princa Williama in njegove žene Kate Middleton je dobro znana. Spoznala sta se na univerzi St. Andrew na Škotskem, najprej sta bila prijatelja, nato pa so med njima vzniknila romantična čustva, ki sta jih kronala s poroko 29. aprila 2011.

Vmes sta se leta 2007 razšla, domnevno zato, ker je William raje preživljal divje noči s prijatelji po klubih, kot da bi bil s Kate. Kmalu sta se spet našla, zdaj pa je na dan prišlo, da tudi Kate ni bila tako nedolžna, saj naj bi svojega princa »ukradla« njegovemu tedanjemu dekletu.

Ko je William spoznal svojo sedanjo ženo, je imel romantično razmerje s prijateljico iz otroštva Arabello Musgrave, v svoji knjigi William and Harry: Behind the Palace Walls trdi Katie Nicholl. William je Arabello ponovno videl na neki zabavi leta 2001 in ni mogel verjeti svojim očem, v kakšno lepotice je zrasla njegova prijateljica iz otroštva. Njuna romanca naj bi bila zelo vroča, stvari pa so postale tudi tako resne, da je William o Arabelli povedal svojemu očetu.
Kate in William imata danes tri otroke. FOTO: posnetek zaslona
Kate in William imata danes tri otroke. FOTO: posnetek zaslona

William je nato odšel na univerzo in naj bi celo tako zelo pogrešal svoje dekle, da je bil pripravljen pustiti šolo. To se je spremenilo, ko je spoznal Kate, ki ga je prepričala, naj nadaljuje šolanje, kmalu zatem pa sta že živela skupaj. Uradno naj bi skupaj živela kot prijatelja s še nekaterimi kolegi, a je kmalu postalo jasno, da sta par.

Arabella ni dolgo jokala za Williamom. Leta 2014 se je poročila, trenutno pa dela kot piarovka za modno hišo Gucci.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije