POTREBUJETA POMOČ

Kate in William doživela posmeh: takšno plačo ponujata novi pomočnici

Par išče pomočnico.
Fotografija: Princ William, Kate, George, Charlotte in Louis so počitnice preživeli v Angliji in tako tudi drugim Britancem pokazali, da so poletja lepa tudi doma. FOTO: Shaun Jeffers, Shutterstock
Odpri galerijo
Princ William, Kate, George, Charlotte in Louis so počitnice preživeli v Angliji in tako tudi drugim Britancem pokazali, da so poletja lepa tudi doma. FOTO: Shaun Jeffers, Shutterstock

Princ William (38) in njegova soproga, vojvodinja Kate Middleton (38) iščeta spremljevalko oz. pomočnico, a plača ki jo bosta namenila novi zaposleni dviguje prah v britanskih medijih. Letna plača, ki jo ponujata je dobrih 19 tisoč funtov, kar je okoli 21 tisoč evrov.

Plača seveda ni slaba in je nad povprečjem tiste, ki jo dobijo pomočnice drugih družin pa vseeno se nekateri zgražajo, da sta William in Kate za svoje zahteve ponudila zares slabo plačilo.

Po drugi strani bo imela nova pomočnica plačane stroške bivanja, z družino bo hodila na potovanja in počitnice, zato so nekateri zagovorniki kraljeve družine mnenja, da plača sploh ni slaba. Dejstvo pa je, da s takšnim delovnim mestom pride velika odgovornost, saj gre vseeno za najbolj znano in cenjeno družino v Veliki Britaniji in napake niso dovoljene, poroča 24sata.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije