NE POJENJA

Spolovilo Karleuše primerjal s pico, iz katere teče sir

Na humoren način se je odzval na seks škandal.
Fotografija: Jelena Karleuša. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Jelena Karleuša. FOTO: Instagram

O seks škandalu srbske pevke Jelene Karleuše in nogometnega reprezentanta BiH Ognjena Vranješa še naprej govori vsa Srbija. Oglasil se je tudi televizijski voditelj Zoran Kesić, ki je spolni organ razvpite pevke primerjal s pico, iz katere teče gorgonzola.
 
»Karleuša naj bi to pico poslala nogometašu Vranješu, ki igra v Belgiji. Zakaj? V Belgiji imajo čokolado, pivo, a nimajo veliko picerij. Ona je verjetno hotela pomagati kolegu svojega moža. Da ga najde, da ga vzdraži, vsaj s sliko, da ga potolaži. Vroča, pravkar iz pečice, iz nje teče gorgonzola, malo se tudi čuti. Zdaj so se časopisi dobesedno spremenili v meni za pice. Morda je bila narejena pica montaža, saj je originalno na Karleušini pici znamenje, na tej pa ga ni,« je bil pikanten voditelj in dodal, da je zaradi te zgodbe postal lačen.

Mož je vedel

Oglasil pa se je tudi Vranješ: »Nikoli nisem bil oboževalec in nikoli me nihče ni mogel in me ne bo mogel kot takega predstaviti. Duško je vedel za mojo in Jelenino zvezo, jaz pa ne želim več govoriti o tem. Dovolj mi je vsega,« je povedal za revijo Alo Vip.
 
Škandal se je začel 3. januarja, ko je pevkin mož, nogometaš Duško Tosić, svoji ženi vzel telefon in na njem našel njeno dopisovanje z Vranješem. Sledila sta javni prepir Karleuše in Vranješa ter objava njenih fotografij, na katerih je gola, od tedaj pa so vsak dan v javnosti nove podrobnosti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije