NOVA EKIPA

Kaos pri Severini: tako je odpustila menedžerja

Balkanska pevka je popolnoma spremenila ekipo.
Fotografija: Novinarska konferenca muzikala Naša bila štorija. Severina pred Mestno hišo. Ljubljana, 14. septembra 2017. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Novinarska konferenca muzikala Naša bila štorija. Severina pred Mestno hišo. Ljubljana, 14. septembra 2017. FOTO: Jure Eržen, Delo

Za Severino so težki in turbulentni časi. Po boju za skrbništvo nad sinom z nekdanjim možem Milanom Popovićem se je očitno znašla v težavah tudi poslovno. Kot razkrivajo hrvaški mediji, se je zdaj razšla s svojim menedžerjem Alenom Ključem. Razhod je potrdil tudi Ključe, ki je sprva trdil, da sta se za sklenitev skupne poti odločila zaradi njegovih zdravstvenih težav. A nato je sledil zaplet. Kot poroča 24sata, je po njegovi jutranji izjavi sledil demanti Severinine ekipe, s katerim so želeli ovreči njegove izjave, a hkrati priznali, da poslovno ne sodelujeta več.

Težave naj bi se začele že sredi prejšnjega leta, kmalu po tem, ko sta začela sodelovati. Da nista bila na isti valovni dolžini, je bilo jasno že lani po nastopu v beograjski Areni, ko je Severina zapuščala hotel Falkensteiner, Ključe pa je sam sedel za mizo. Da ni več njen menedžer, pa naj bi izvedel konec decembra, ko naj bi mu to novico predal Dušan Junger.


Da Severina ne želi več sodelovati z njim, naj bi Jungerju po telefonu sporočil Igor Kojić in mu dejal, naj zadevo uredi. Da ne dela več za Severino, pa naj bi Ključe izvedel tako, da je pri Jungerju želel preveriti neke informacije o koncertih, a mu je ta hladno odvrnil, da ne dela več za Severino.

Ključe pa ni edini, ki je v zadnjem času dobil »nogo« od Severine. Pred tem je prekinila sodelovanje z Antonelo Belamarić, ki naj bi prevzela vlogo prokuristke v njenem podjetju. Sodelovanje je prekinila tudi s Tomico Petrovićem, s tesnim prijateljem Edwinom Softićem, z maskerko Dajano Pajkić, s stilistom Petrom Trbovićem in plesalkami, s katerimi je sodelovala pri prejšnji turneji. Povsem spremenjena je tudi zasedba njenega benda, saj je od »stare« ekipe ob njej ostal le še bobnar Damir Šomen.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije