PONIŽEVANJA IN ŽALITVE

Kakšen napad na Lady Gaga! In to vse zaradi Bradleyja

Nazaj smo priborili Krim, bomo pa še njega, pravijo Rusi.
Fotografija: Pojavljajo se ugibanja, ali zvezdnika pričakujeta otroka! FOTO: Gulliver/getty Images
Odpri galerijo
Pojavljajo se ugibanja, ali zvezdnika pričakujeta otroka! FOTO: Gulliver/getty Images

Rusi so razburjeni, saj je zaradi domnevne romance med Bradleyjem Cooperjem (44) in Lady Gaga (33) po njihovem mnenju ruska lepotica Irina Shayk (33) ponižana. Zdaj bi radi popravili situacijo, česar pa so se lotili na precej nenavaden način. Vsa spletna omrežja pevke so zasuli z negativnimi komentarji. Napadajo jo, žalijo in ponižujejo. Kanali so prepolni sporočil v cirilici, v katerih pozivajo Lady Gaga, naj vrne moškega tisti, ki ji pripada – Irini.

Rusi so se očitno odločili, da lahko s skupno akcijo spet združijo Irino in Bradleyja: »Vrnili smo Krim, vrnili bomo tudi Bradleyja,« se glasi eden izmed komentarjev. Nekateri ta boj primerjajo z 2. svetovno vojno: »Bratje, zmagali smo v 2. svetovni vojni. Nič nas ne stane, če izvajamo pritisk na Lady Gaga.« Seveda pa se med njimi najdejo tudi taki, ki so zadevo obrnili na smeh: »Pevka nam ni všeč. Nima fotografije z medvedi, ne zna zagnati jedrskega reaktorja, njeni otroci pa bodo pili vodko, če bodo poslušali njeno glasbo.«



Ljubezenski trikotnik med Bradleyjem, Irino in Lady Gaga ima zdaj že dolgo brado – vse od snemanja filma Zvezda je rojena. Govorice o ljubezni med glavnima igralcema so se po razhodu Lady Gaga z zaročencem, zatem pa še po ločitvi Bradleyja in Irine samo še množile in krepile. Čas bo pokazal, ali je bilo v njih kaj resnice in ali bodo ruski manevri uspešni.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije