Justin Bieber bo razgalil svoje zdravstvene tegobe

Zbolel za lymsko boreliozo in mononukleozo. Pripravlja se na turnejo ob izidu nove plošče.
Fotografija: Skrbi za zdravje in se pripravlja na turnejo. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Skrbi za zdravje in se pripravlja na turnejo. FOTO: Reuters

NISEM zanemaril svojega videza in ne uživam mamil, se je Justin Bieber prizadeto odzval na obtožbe, ki so ga doletele, potem ko so zakrožile fotografije upadlega in izčrpanega zvezdnika. Priljubljeni kanadski pevec je zaupal, da ga je doletela lymska borelioza, ki jo je očitno dobil od okuženega klopa, povrhu pa je zbolel še za infekcijsko mononukleozo.

Vse je kronala še depresija

Tako je očitno res sesut 25-letnik pojasnil na svojem profilu na instagramu, šibko zdravje pa je pustilo posledice tudi na njegovi koži, ta zdaj počasi pridobiva nekdanjo podobo. Kanadčan zagotavlja, da po mučnih mesecih tako vendarle okreva, do popolne forme pa bo seveda treba še počakati, saj je zaradi zdravstvenih tegob povsem brez energije. Prav zaradi toliko prenagljenih sklepov, da se za njegovim razsutim videzom zanesljivo skriva zasvojenost z mamili, najverjetneje metamfetaminom, so pisarili poznavalci, je sklenil ozavestiti javnost tudi z dokumentarno serijo na youtubu, kjer bo v desetih epizodah, prva bo na ogled konec meseca, pojasnil svojo bolezensko epopejo.
Ob strani mu stoji žena Hailey. FOTO: Guliver/Getty Images
Ob strani mu stoji žena Hailey. FOTO: Guliver/Getty Images

»V dokumentarcu vam bom razgalil svoje življenje zadnjih par let, prestal sem kar precej preizkušenj in se spopadel s številnimi neprizanesljivimi izzivi. A prepričan sem, da bom po okrevanju najmočnejši do zdaj!« je h gledanju povabil Bieber, ki pa se je v minulih letih spopadal tudi z depresijo. Da se je postavil na noge, mu je pomagala predana žena Hailey Baldwin, upanje pa mu je dajala tudi redna molitev, je še pojasnil pevec in priznal, da ga je nenadna in prezgodnja slava v prvih letih pošteno spodnesla: »Kot trinajstletnik iz majhnega kraja sem naenkrat osvajal svet. Vsi so mi govorili, da me obožujejo, pustil sem se streči, vsi so vse postorili namesto mene. Odgovornosti nisem poznal, pri 19 pa sem resnično zabredel tudi v mamila, saj nisem več vedel, kaj je prav in kaj je narobe. Naenkrat so me vsi zasmehovali in me sovražili ter obsojali. Vse skupaj je bil zame preprosto prevelik zalogaj.«

Bieber se pripravlja na izdajo petega studijskega albuma, ta bo dobil tudi svetovno turnejo, in sicer od maja do septembra letos naj bi zvezdnik nastopil na približno 50 prizoriščih, do takrat pa se intenzivno posveča zdravljenju pod budnim nadzorom strokovnjakov in skrbi za dobro počutje. Ali mu to morda kvari napoved nove plošče nekdanjega dekleta in pevke Selene Gomez, ki bo na albumu Rare razodela bolečino po njunem razhodu v celo več skladbah, ni povedal. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije