VRNITEV ZVEZDNICE

Julia premagala raka, spet bo snemala

Komedijantki je družina dala moč za spopad z boleznijo. Z možem počitnikuje na havajskem otoku ananasov.
Fotografija: Julia in Brad sta par še iz časa študija. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Julia in Brad sta par še iz časa študija. FOTO: Instagram

V nedeljo je zvezdnica nadaljevanke Veep Julia Louis-Dreyfus po dolgem času na spletu delila veselo fotografijo, potem ko je premagala raka na dojki. Trenutno počitnikuje z možem Bradom Hallom na havajskem otoku Lanai.

Julia spada med najuspešnejše komedijantke na svetu, kar dokazuje s skoraj dvema milijonoma spletnih sledilcev. Z Bradom je poročena že dolgih 31 let in prav stabilnost v zasebnem življenju ji je dajala moč za spopad z boleznijo. V bogati karieri je 57-letnica prejela vrsto uglednih nagrad, tudi zlati globus, poleg tega je prejemnica rekordnih 11 emmyjev, med njene najvidnejše vloge pa nedvomno spadata Elaine iz ene najuspešnejših komedij vseh časov Seinfelda in nastopanje v Saturday Night Live.
Pod fotografijo v bikinkah je zapisala: »Ta posnetek sem morala obrezati. Ni zakaj!« 

Soigralci se veselijo zadnje sezone. FOTO: Hbo
Soigralci se veselijo zadnje sezone. FOTO: Hbo




Ni povsem jasno, kaj je želela s tem povedati, očitno je nekoliko razposajena. To dokazuje tudi z objavo krajšega videoposnetka, na katerem pleše tradicionalno havajsko hulo. Julia in njen 60-letni mož, s katerim sta par še iz časa študija na univerzi Northwestern, sta velika ljubitelja otoka, ki mu pravijo tudi otok ananasov in je znan po tem, da nima niti enega semaforja in le eno bolnišnico. Tokrat sta manjkala le njuna odrasla sinova, 21-letni Charles in 26-letni Henry, ki jima je prav tako odleglo, da je spopad z boleznijo uspešno prestala. Svojo diagnozo je javno razkrila 28. septembra, veselo novico, da je ozdravela, pa je objavila 14. februarja, ko je zapisala: »Huuura! Odlični zdravniki, odlični rezultati, zelo sem srečna in pripravljena za akcijo po operaciji. Hej, rak, j... se!«

Njen soigralec iz serije Veep Tony Hale je dodal, da je iz dneva v dan močnejša in da bodo konec avgusta verjetno nadaljevali snemanje nadaljevanke. To bo sedma in zadnja sezona priljubljene nadaljevanke v sklopu televizijske hiše HBO.



Julia spada med najbolje plačane igralke na svetu. FOTO: Hbo
Julia spada med najbolje plačane igralke na svetu. FOTO: Hbo

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije