ZAROKA

Julia in Mark sta se zaročila v narodnem parku

Glasbenik je igralko zasnubil na izletu v Yellowstone. Svetlolaski se na široko odpira televizijski svet.
Fotografija: Obisk naravnega parka je prinesel zaroko. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Obisk naravnega parka je prinesel zaroko. FOTO: Instagram

Na promocijskem dogodku za televizijsko serijo Dirty John je največ pozornosti pritegnila 25-letna Julia Garner, ki se je pojavila z novim zaročnim prstanom. Svetlolaska je zvestobo obljubila 35-letnemu Marku Fosterju, ki ga poznamo iz zasedbe Foster the People.
Prikupni parček je vedno za potegavščino. FOTO: Instagram
Prikupni parček je vedno za potegavščino. FOTO: Instagram

Parček se je zaročil, ko sta aprila skupaj obiskala prečudoviti naravni park Yellowstone, ki se razprostira v treh ameriških zveznih državah (Wyoming, Montana in Idaho). Tega sprva nista marala potrditi, saj sta zelo nezaupljiva do medijev, a so jima sledili prek njunih objav na spletu – Mark je 24. aprila objavil njuno fotografijo iz parka.


Na premiero serije Dirty John pa je igralka prišla oblečena v modno znamko Miu miu in pritegnila veliko hvale modnih poznavalcev. Tudi sicer je lepotica znana po izjemnem občutku za modo. Morda je prav s tem pritegnila pozornost glasbenika, ki je doslej največji uspeh dosegel s pesmijo Pumped Up Kicks iz leta 2010. Julio poznamo tudi po odmevni vlogi v mega seriji The Maniac. Prihodnjo sezono Julie ne bo v seriji Dirty John, pojavila pa se bo v tretji sezoni še ene megauspešne nadaljevanke, Ozark, v kateri blesti Jason Bateman in bo premierno uprizorjena konec letošnjega leta.


Markova skupina Foster the People je trenutno kvartet. Ustanovljena je bila leta 2009 in takoj doživela uspeh s skladbo Pumped Up Kicks, ki jo je Mark v celoti posnel sam. Leta 2011 se je povzpela celo na tretje mesto Billboardove lestvice vročih 100.
Prstan je nosila na promociji nadaljevanke Dirty John. FOTO: Guliver/cover Images
Prstan je nosila na promociji nadaljevanke Dirty John. FOTO: Guliver/cover Images

Pesem je slišati spodbudna in vesela, v resnici pa govori o duševno obolelem najstniku, ki fantazira, da bi s strelnim orožjem izvedel množični poboj. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije