NI ŠE KONEC

Johnny Depp toži bivšo, hoče 50 milijonov dolarjev!

Depp in njegova žena sta imela zelo umazano ločitev.
Fotografija: Johnny Depp vrača udarec nekdanji ženi Amber Heard. FOTO: Bt1 Brian To/wenn.com
Odpri galerijo
Johnny Depp vrača udarec nekdanji ženi Amber Heard. FOTO: Bt1 Brian To/wenn.com

Eden najbolj priljubljenih igralcev Johnny Depp (55) se zadnja leta bolj kot s filmskimi vlogami ukvarja z govoricami o slabem zdravju in obtožbami nekdanje žene Amber Heard (32). Amber je Johnnyja ob koncu njunega kratkega zakona leta 2016 obtožila, da jo je psihično in fizično zlorabljal, kot dokaz pa pokazala tudi fotografijo, na kateri ima modrice.

Sedaj pa je Johnny vložil tožbo proti Amber, od katere zahteva 50 milijonov dolarjev. Očita ji, da je bila njena obtožba o zlorabah leta 2016 le prevara, s katero naj bi želela medijsko pozornost, da bi njena kariera zacvetela. V tožbi omenja članek, ki ga je Amber napisala za The Washington Post decembra lani. V njem pravi, da je prejemala grožnje s smrtjo in ostala brez dela, ker je nekdanjega moža obtožila družinskega nasilja. Johnny, ki je vseskozi zanikal nasilje nad Amber, v tožbi trdi, da so njene obtožbe izpodbijali dva policista, številne nepristranske priče in 87 posnetkov nadzornih kamer. »Gospa Heardova ni žrtev družinskega nasilja, ampak storilec,« še piše v tožbi, kjer Johnny trdi, da so ga odpustili iz franšize Pirati s Karibov le štiri dni po hudih obtožbah Heardove v članku za The Washington Post.

Ločitev Johnnyja in Amber je bila uradno končana januarja 2017. Amber je ob ločitvi dobila sedem milijonov dolarjev, del denarja pa je podarila otroški bolnišnici v Los Angelesu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije