HOLLYWOOD

Joaquin in Rooney bosta zibala

Zvezdnica naj bi bila v šestem mesecu nosečnosti. Phoenix je imel njeno sramežljivost sprva za prezir.
Fotografija: Zaljubljenca sta si ustvarila mehurček, preostalega sveta ne potrebujeta. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Zaljubljenca sta si ustvarila mehurček, preostalega sveta ne potrebujeta. FOTO: Instagram

Svoje zasebnosti nista nikoli obešala na veliki zvon, tudi še preden so med njima zaprasketale iskrice. Tako oskarjevec Joaquin Phoenix kot igralka Rooney Mara sta pred svetom skrbno varovala svoje intimno življenje ter se že od nekdaj raje držala ob strani. To se ni spremenilo niti, ko je njuno prijateljevanje pred približno tremi leti preraslo v nekaj več. Le da se nato nista več skrivala pred javnostjo vsak zase, ampak skupaj kot par. »Ne hodita veliko ven. Najraje sta sama, v družbi drug drugega. Ustvarila sta si svoj mehurček,« je vir dejal o izmuzljivih zaljubljencih, ki pa bosta morala v svojem malem svetu kmalu narediti prostor za še enega člana. Pod srcem temnolaske naj bi namreč raslo novo življenje, in če gre verjeti govoricam, bo zvezdniški parček že čez tri mesece razveselil dojenček.

Za njo brskal po spletu

Spoznala sta pred sedmimi leti med snemanjem filma Ona in igralca je začelo nekaj nezadržno, kot magnetna sila, vleči k skrivnostnemu dekletu. A to se zanj ni zmenilo. Še več, Joaquinu se je zdelo, da ga Rooney prezira in da ji kravžlja živce, četudi je nato izvedel, da je z nedostopnim in odbijajočim vedenjem zgolj prikrivala sramežljivost. Kajti res si jo je želel spoznati. »Rooney je edina ženska, za katero sem pobrskal po spletu. Tega nisem storil še nikoli prej,« je priznal zvezdnik. A čeprav je globoko v sebi že tedaj od nje morda želel več kot le prijateljstvo, ju je sprva povezalo prav to. »Bila sva prijatelja. Spletna prijatelja.« To se je začelo spreminjati tri leta pozneje, ko je Joaquin sprejel vlogo Jezusa v filmu Marija Magdalena, deloma tudi, ker je Marijo Magdaleno igrala Rooney. In to je bil začetek. Ko so kamere ugasnile, sta nenehno tičala skupaj, kakšno leto pozneje pa sta potrdila govorice, ki so se širile o domnevni novi ljubezni, skupaj sta se namreč sprehodila po rdeči preprogi filmskega festivala v Cannesu, kar je v igralskih krogih neizpodbiten znak, da gre za ljubezen na dolge proge. A naj sta bila še tako zaljubljena, poroke zanju ni bilo v kartah, predvsem ker naj bi bil zakon v očeh precej nekonvencionalnega parčka preveč tradicionalen. Dokler jima močna čustva niso spremenila pogleda na poroko, saj se je lansko poletje, po dobrih dveh letih ljubezni, na njeni roki zableščal zaročni prstan.


Hitro sta vedela, da so njuna čustva prava. Skoraj sočasno z javnim priznanjem ljubezni se je lepotička namreč preselila k Joaquinu v vilo na hollywoodskih gričih, kar je precej presenetilo celo njene prijatelje, saj nikoli ni skrivala prezira do Los Angelesa. Pa vendar si je prav v mestu angelov z ljubljenim ustvarila življenje, tam preživljata karanteno in morda bosta tam vzgajala otroka. Zaljubljenca nosečnosti uradno sicer še nista potrdila, a sicer vitka igralka že precej okroglega trebuščka ne more več skriti. »Noseča je že kakšnih šest mesecev,« je povedal vir.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije