RAK NA DOJKI

Je zvezdnica Briljantine na smrtni postelji?

Rak na dojkah, s katerim se bori že v tretje, naj bi se razširil. Pri življenju naj bi jo držala le še misel na hčerino poroko.
Fotografija: Moč ji vliva misel na hčerino poroko v tem letu. Foto: instagram
Odpri galerijo
Moč ji vliva misel na hčerino poroko v tem letu. Foto: instagram

OliviaNewton-John je borka, ki ne kloni in se z vsem sooča z neverjetnim optimizmom. »To je moje življenje. Zmagala bom. To je moj cilj,« je s pogumom v očeh dejala avstralska igralka in pevka, ko so ji zdravniki pred letom in pol znova odkrili raka na dojkah. Že tretjič. Pred četrt stoletja ga je zvezdnica premagala, drugič jo je najhujša diagnoza doletela leta 2013, tedaj je svoj boj skrivala pred očmi javnosti. Zdaj jo je rak napadel že tretjič, in to precej okrepljen, saj naj bi po nekaterih informacijah metastaziral na hrbtenjačo.
Zaradi izkušnje z rakom dojk je goreča in dejavna podpornica boja proti zahrbtni bolezni. Foto: guliver/cover images
Zaradi izkušnje z rakom dojk je goreča in dejavna podpornica boja proti zahrbtni bolezni. Foto: guliver/cover images

»Nima nekaj mesecev, ampak le še nekaj tednov življenja,« se je jezik razvezal viru, ki je dodal, da ji zaradi raka v četrtem stadiju že odpovedujejo nekatere telesne funkcije ter da jo pri življenju drži le še misel na skorajšnjo poroko hčerke Chloe, ki bo letos vzela dolgoletnega partnerja Jamesa Driskilla. »Telo ji počasi odpoveduje, a Olivia zavrača misel na slovo, dokler ne doživi hčerinega poročnega dne.« Preostali čas pa naj bi preživljala na svoji posesti ob možu Johnu Easterlingu. »Ne bom umrla v bolnišnični sobi. Odšla bom pod svojimi pogoji. V svojem domu in v svoji postelji ter nikakor ne pred Chloejino poroko,« naj bi se zaupala prijatelju.


Zvezdnica, ki ji je slavo prinesla vloga prikupne Sandy v hitu Briljantina, ki je 1978. obnorel svet, naj bi se s poslednjimi močmi oklepala življenja. Njen menedžer je govorice označil za »absurd in navadno sranje«. Oglasila se je tudi ostarela igralka, ki se proti raku bori z obsevanjem in nekaterimi naravnimi zdravili, tudi z oljem kanabisa.
Poslednje dni naj bi preživljala ob možu Johnu. Foto: guliver/cover images
Poslednje dni naj bi preživljala ob možu Johnu. Foto: guliver/cover images

»Poročila o moji skorajšnji smrti so močno pretirana. V redu se počutim,« je izjavila Olivia. Trdna je tudi hčerka Chloe. »Žal ni priročnika z navodili, kako se spopasti z nečim takim. Še vedno težko govorim z mamo o tem, kaj preživlja. A me je naučila pozitivnega razmišljanja, zato poskušam prav to – ostati pozitivna in optimistična,« je izjavila 32-lepotica, prav tako igralka in pevka.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije