MATERINSTVO

Je vzgojo prepustila boksarskemu šampionu?

Objavljeno 10. februar 2019 12.58 | Posodobljeno 10. februar 2019 12.58 | Piše: A. P.

Hayden živi na tisoče kilometrov od hčerke. Z novim fantom veliko popivata, prijatelje skrbi.

Hayden Panettiere se je zdravila zaradi poporodne depresije. FOTO: Guliver/getty Images
Igralka Hayden Panettiere je na spletu objavila posnetek svoje štiriletne hčerke Kaye, ki odrašča z očetom na tisoče kilometrov stran v Evropi. Zvezdnica, ki živi v Los Angelesu, ima kontroverzno preteklost, fotografijo pa je objavila, da bi utišala govorice, da je vzgojo otroka v celoti prepustila nekdanjemu zaročencu. A očitno 29-letna igralka iz serije Nashville redno potuje v 9500 kilometrov oddaljeno Ukrajino, kjer živi nekdanji svetovni prvak v boksu Vladimir Kličko.

»V resnici ne prebije prav veliko časa s hčerko,« je razkril vir blizu zvezdnice. »Dobro se zaveda, da zdaj ni najboljši čas, da je otrok v njeni bližini. To je zelo žalostno.«Opravljanje njenega zavračanja materinstva je postalo tako izrazito, da se je oglasil njen zdajšnji fant Brian Hickerson: »Hayden je trenutno na družinskih počitnicah s hčerko in šampionom, zato ne verjemite vsega,
image
Hayden Panettiere in Vladimir Kličko FOTO: Guliver/Getty Images
kar preberete. Je odlična mati.« Vsekakor bi težko trdili, da je prisotna mati, glede na to, da živi na drugem koncu sveta. Vladimir prav tako večkrat potuje čez veliko lužo, da bi imela deklica vsaj malo občutka družine. Hayden je povedala, da si trenutno prizadeva ustvariti ustrezno sostarševsko razmerje s svojim bivšim, potem ko sta se lani razšla. Skupaj sta bila dolgo desetletje. »Še vedno sva spoštljiva drug do drugega, še vedno sva prijatelja,« je povedala igralka. Zvezdnica pravi, da hodi s hčerko na dolge počitnice, tako dolge, da pokličejo iz vrtca in sprašujejo, kdaj bo prišla nazaj.

Zvezdnica je svojega novega 28-letnega partnerja, ki je prav tako igralec, spoznala minulo poletje. Oktobra sta prišla v rumeni tisk, potem ko je policija posredovala zaradi nasilja v družini. Izkazalo se je, da je nasilje izbruhnilo med Brianom in njegovim očetom, prisotna je bila tudi Hayden, vse skupaj je spremljalo veliko alkohola. »Samo da bo jasno, prijatelji in družinski člani niso zaskrbljeni zanjo,« je povedal Brian, da bi pomiril njene najbližje, ki so upravičeno zaskrbljeni, da se je znašla v škodljivem
image
Njeni novi fant naj bi bil slaba družba. FOTO: Instagram
razmerju. »Veliko hodita na zabave, njun odnos ni dober. Nihče od njenih najbližjih ne ve, kaj naj stori. Nikogar ne posluša.« Hayden je po rojstvu hčerke trpela za poporodno depresijo, zaradi katere je leta 2015 in 2016 odšla na zdravljenje. Pred časom se je njeno ime pojavilo v zvezi s krogom dragih prostitutk, ki so delovale med hollywoodsko elito, vendar govorice niso bile nikoli uradno potrjene. 
Deli s prijatelji