LJUBEZEN

Je Jennifer končno našla svojega pravega?

V karieri ji vse teče kot po maslu, saj se je Lawrenceova v zgodovino zapisala kot druga najmlajša dobitnica oskarja.
Fotografija: Jennifer in Cooke naj bi po pol leta ljubezni že živela skupaj. FOTO: GULIVER/COVER IMAGES
Odpri galerijo
Jennifer in Cooke naj bi po pol leta ljubezni že živela skupaj. FOTO: GULIVER/COVER IMAGES

Kot najmlajša nadobudna igralka je že dvakrat prejela nominacijo za prestižno priznanje Ameriške akademije filmskih umetnosti in znanosti, kar se je prevedlo tudi v denar. V minulih letih se namreč vztrajno pojavlja v peterici največjih hollywoodskih zaslužkaric, kar dvakrat je zasedla tudi prestol te nadvse dobičkonosne lestvice.

Kemija je skoraj otipljiva

Ljubezen jima sije z obrazov, Jennifer in Cooke naj bi po pol leta ljubezni že živela skupaj.FOTO: GULIVER/COVER IMAGES
Ljubezen jima sije z obrazov, Jennifer in Cooke naj bi po pol leta ljubezni že živela skupaj.FOTO: GULIVER/COVER IMAGES
A se je zdelo, da je vso svojo srečo porabila na poslovnem področju, saj je postavna blondinka v ljubezni doživljala le en brodolom za drugim. Morda tudi, ker se je vselej ogrela za moškega iz svojih zvezdniških krogov. »V sebi sem le preprosto dekle. Občutek imam, da moram spoznati nekoga, ki se mu sanja ne, kdo sem,« je razmišljala, ko je predlani razpadla njena romanca s starejšim režiserjem Darrenom Aronofskim. Prav je imela. Poleti ji je namreč srce spet oživelo, ko ji je usoda na pot pripeljala Cooka Maroneyja, lastnika newyorške umetnostne galerije, torej prav nič povezanega z bleščečim svetom filma. In čeprav je minilo komaj pol leta, odkar ju je zadela kupidova puščica, naj bi golobčka že vedela, da je to ljubezen, ki bo trajala. Menda sta že naredila prvi večji korak in se vselila pod skupno streho.

Lepotička je iskala preprostega fanta. FOTO: GULIVER/COVER IMAGES
Lepotička je iskala preprostega fanta. FOTO: GULIVER/COVER IMAGES
V vse svoje bivše je bila zaljubljena. Pa vendar ji noben razhod ni povsem zlomil srca. »Prav vsak izmed mojih fantov je bil čudovit. Seveda me je vsakokrat, ko je bilo ljubezni konec, bolelo srce, a nisem bila zlomljena. Nič takšnega namreč niso storili, da bi me preveč ranili. Ker so bili vsi dobri ljudje,« se je razgovorila lepotička, ki z nekdanjimi ljubeznimi ostaja v dobrih odnosi.

Naj gre za soigralca Nicholasa Houlta, s katerim sta se imela rada štiri leta, do leta 2014, pevca Chrisa Martina, čigar ljubezen se je 2015. ohladila po letu dni romance, ali pa Aronofskega, s katerim sta se poslovila tudi po enem letu ljubimkanja, jeseni 2017. Za njim pa je v igralkinem ljubezenskem življenju zazevala suša. Tako je – predvsem ker ne verjame v priložnostni seks – že skoraj pozabila, kako je občutiti dotik in poljub moškega, dokler ji prijateljica Laura Simpson junija lani ni predstavila Cooka. Njuna ljubezen se je začela tiho. Kajti čeprav je morda nista na vse pretege skrivala, je vsekakor nista obešala na veliki zvon. Vseeno pa njunim prijateljem ni ušlo očitno. »Vsem je jasno, da je čez glavo zatrapan v Jennifer. Kadar koli pogovor nanese nanjo, postane molčeč,« je povedal vir, drugi pa pridal, da je kemija med njima skoraj otipljiva. A če se je začelo z medsebojno privlačnostjo, je v zadnjih mesecih ta prerasla v nekaj precej več. »Stvari med njima so resne. Zdi se, da bo njuna ljubezen obstala,« je zdaj povedal vir in dodal, da sta zaljubljenca, med katerima je pet let starostne razlike, že zaživela skupaj.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije