EVROVIZIJSKA ZMAGOVALKA

Izpoved Emilije Kokić: Imela sem 48 kilogramov, ponujali so me za ljubico

Z glasbene scene se je znana hrvaška pevka umaknila že davno, zdaj pa je razkrila, kakšno je bilo njeno življenje takrat.
Fotografija: Emilijana Kokić FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Emilijana Kokić FOTO: Mediaspeed.net

»Najbolj sem ponosna na to, da sem ostala normalna oseba. Zelo težko je bilo ohraniti moralne vrednote, svoja prepričanja in stati za tem,« je za oddajo hrvaške RTL povedala pevka Emilija Kokić (50). Se spomnite njen pesmi Rock me, s katero je za Jugoslavijo zmagala na Evroviziji leta 1989?

V intervjuju je povedala, da je bilo življenje na estradi zelo naporno. »Mogoče sem se naveličala, ker je bilo vse tako intenzivno. Tudi zdaj nisem močna ženska, a takrat sem pristala na urgenci z 48 kilogrami ter vitaminskimi koktajli, ker ob vsem tem nisem imela časa jesti,« se je spominjala pevka. Poudarila je še, da nihče ne uči pevcev, kaj pomeni biti javna oseba in kaj se morajo za to naučiti.

»V šovbiznisu gre za neprestano teptanje in mletje, potem je odvisno od posameznika, kako trd oreh si,« je povedala. Razkrila je še, da ni bilo malo nemoralnih ponudb. »Ponujali so mi škandal, a zame je bilo to strašno. Nisem se videla v tem. V časopisu bi se morala pojaviti kot ljubica nekoga, a tega nisem želela,« je še pojasnila pevka, ki se je po umiku z estrade posvetila svoji šoli petja, povzema njen intervju Jutarnji list.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije