Iskrena izpoved: princeso pogosto daje domotožje

Monaška princesa priznala, da je za njo težko leto. V zgolj desetih dneh je izgubila dva prijatelja.
Fotografija: Čeprav njen brat živi v Monaku, princesa močno pogreša družinske člane, ki so ostali v Republiki Južni Afriki.
Odpri galerijo
Čeprav njen brat živi v Monaku, princesa močno pogreša družinske člane, ki so ostali v Republiki Južni Afriki.

Monaška princesa Charlene je v enem redkih in zelo iskrenih intervjujev dejala, da ji je včasih zelo težko nasmehniti se v javnosti, kar pa se na raznih dogodkih od nje seveda pričakuje, in tako si mora ne glede na vse, kar se ji dogaja v življenju nadeti veselo masko ter vsaj za nekaj ur pozabiti na težave. In teh je bilo po njenih besedah v minulem letu precej, saj je v zgolj desetih dneh izgubila dva prijatelja, s hudo boleznijo se je spopadal tudi njen oče.
Fotografi jo pogosto ujamejo otožno.
Fotografi jo pogosto ujamejo otožno.

Charlene, ki je po rodu iz Južne Afrike, rojena je bila v Zimbabveju, je ob prelomu desetletja privolila v pogovor za tamkajšnjo revijo in novinarka seveda ni mogla mimo dejstva, da je 41-letna princesa na fotografijah pogosto videti otožna. »Ljudje hitro komentirajo, da se ne smehljam na fotografijah, da sem žalostna, zaskrbljena. A včasih se je težko smejati. Ljudje ne vedo, kaj se dogaja v mojem življenju, pričakujejo, da mi je z rožicami postlano, a ni tako. Imam težave kot vsi ljudje,« je iskreno dejala žena monaškega princa Alberta, ki je dejala, da se sicer trudi nadeti vesel obraz v javnosti, a glede na to, da so fotografi povsod naokoli, jo hitro ujamejo v trenutku, ko vesela maska izgine.
Charlene minulo leto ni prizanašalo. FOTOGRAFIJE: Guliver/getty Images
Charlene minulo leto ni prizanašalo. FOTOGRAFIJE: Guliver/getty Images

Charlene je znana kot izjemno sramežljiva, kar se tiče medijev, in redko privoli v pogovore, če že, pa se drži bolj uradnih in nevtralnih odgovorov, zato je vse še toliko bolj presenetila s tokratnim, med katerim je vsaj malce odstrla tančico skrivnostnosti, ki jo obdaja. Priznala je, da jo pogosto daje domotožje, čeprav njen brat Mike z družino živi v Monaku, kar posledično sproži dodatno otožnost, ki se je težko otrese.


»Moje življenje je zelo privilegirano in tega se zavedam, a to ne izbriše dejstva, da pogrešam svojo družino, ki živi v Republiki Južni Afriki. Že zaradi dejstva, da ne morem biti z njimi toliko časa, kot bi si želela, sem pogosto žalostna,« je povedala princesa, ki je februarja lani na obisk v Afriko prvič peljala tudi svoja petletna dvojčka Gabrielle in Jacquesa

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije