HUDE OBTOŽBE

Varuška razkrila pravi obraz Jelene Karleuša

Mož jo je menda zmerjal s kurbo.
Fotografija: Jelena zadnje dni nase opozarja z napadi na novinarje. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Jelena zadnje dni nase opozarja z napadi na novinarje. FOTO: Instagram

Dolgoletna varuška in hišna pomočnica Jelene Karleuša Vera Horvat je javnosti razkrila, kakšna je bila kot delodajalka in kaj vse je morala prestati v njeni hiši. Za Kurir je razkrila, kako se je Jelena izživljala nad njo, ko so mediji objavili informacije o njenem razmerju z nogometašem Ognjenom Vranješem.

Horvatova je za Karleuševo delala 10 let, začela je, ko je imela starejša hči Atina osem mesecev. Najprej je bila le varuška, sčasoma pa je postala tudi gospodinjska pomočnica. »Jelenina mama Divna, ki sem jo vedno spoštovala in cenila, me je priporočila Jeleni. Zelo sem imela rada njeni hčerki in težko mi je, ker ju več ne vidim. Ko je izbruhnila ljubezenska afera, je bil pritisk nevzdržen.« Horvatovi je pri delu pomagala njena sestra, na koncu pa je dala odpoved.

Nenehni prepiri zakoncev

»Bilo je videti, kot da sva jaz in sestra krivi za vse,« je Horvatova povedala, kako je bilo, ko se je januarja v javnosti razvedelo o vroče dopisovanju Jelene z Vranješem. Med drugim jo je menda Jelena zmerjala, da je kmetica, ker jo plačuje, pa da ji lahko dela, kar hoče.

Horvatova je potrdila tudi namigovanja, da v zakonu Jelene in (prav tako nogometaša) Duška Tošića ni bilo vse v najlepšem redu. Zakonca sta se nenehno prepirala, Duško  je ženo zmerjal s kurbo, ona pa je njemu očitala ljubimke.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije