Hotel je vdreti na zabavo

Rod Stewart je napadel in udaril varnostnika. Sodili mu bodo v začetku februarja.
Fotografija: Očeta in sina je razkačilo, ker nista smela vstopiti. FOTO: Guliver/X17
Odpri galerijo
Očeta in sina je razkačilo, ker nista smela vstopiti. FOTO: Guliver/X17

Pevec Rod Stewart si bo letošnje silvestrovo zagotovo zapomnil za vse večne čase, vsekakor pa bi mu bilo bolj všeč, če bi lahko prehod iz leta 2019 v 2020. kar izbrisal iz spomina. Policija je britanskega pop zvezdnika, ki bo ta petek praznoval 75. rojstni dan, in njegovega 39-letnega sina Seana obtožila povzročitve hudih telesnih poškodb.

Policisti v Palm Beachu so povedali, da sta se zvezdnik in njegov potomec v torek zvečer sprla z moškim, ki je delal kot varnostnik na neki zasebni zabavi. Menda sta hotela nepovabljena priti na zabavo, in ko ju brez vabil ni spustil noter, zagnala vik in krik. Kričala sta nanj in kljub njunemu pozivu, naj odideta, ostala pred vhodom in vztrajala, da želita vstopiti. Vnel se je prepir.

Sin glasbenika je stopil v njegov osebni prostor, zato je varnostnik na njegove prsi položil desno roko in mu naročil, naj se umakne. Takrat ga je Sean potisnil nazaj, nato pa se je vpletel tudi Rod in ga udaril v predel levega rebra. Dogajanje sta potrdili dve priči. Policija je pozneje razkrila, da tudi posnetki nadzornih kamer potrjujejo varnostnikovo zgodbo, da sta najprej postala agresivna Rod in Sean. Sodili jima bodo 5. februarja v Palm Beachu. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije