POSKUS SAMOMORA

Heather Locklear se je želela ustreliti

Igralko je v vrtinec samomorilskih misli potegnilo ljubosumje. Priklenjeno na nosila so jo odpeljali na psihiatrično oceno.
Fotografija: Izgublja tla pod nogami. Foto: guliver/cover images
Odpri galerijo
Izgublja tla pod nogami. Foto: guliver/cover images

Nekdanja televizijska zapeljivka Heather Lockler je že leta le bleda senca nekdanje zvezdnice. V bitkah z odvisnostjo od drog in alkohola kljub že večkratnim obiskom rehabilitacijske klinike nikakor ne more zaživeti trezno, ničkolikokrat je zaradi družinskega nasilja pristala v priporu, zaradi samomorilskih nagnjenj pa je obiskovala psihiatrične ustanove, kjer pa očitno ni dobila nujno potrebne pomoči. Zdaj je znova pristala na prisilnem psihiatričnem ocenjevanju. Na zdravljenje so jo odpeljali vklenjeno in na nosilih. »Policiji in reševalcem ni preostalo drugega, kot da jo vklenejo.«

Prepričana je, da jo zaročenec Chris vara. Foto: instagram
Prepričana je, da jo zaročenec Chris vara. Foto: instagram

V brezno norosti je začela drseti že minuli petek. Tedaj jo je, prepričano, da ji zaročenec Chris Heisser natika roge, popadlo divje ljubosumje. Pred restavracijo se je nanj drla, naredila je gromozansko sceno. Chris je ni poskušal pomiriti, temveč se je odločil za malce miru na domu svojih staršev. Kar je zgolj prililo olja na ogenj. Heather je njegovi mami začela pošiljati sporočila, menda povsem nesmiselna, dokler ni v nedeljo vse nenadoma potihnilo. Zaskrbljeni Heisser je prosil igralkine starše, naj preverijo, ali je z njo vse v redu. A sta jo mama in oče našla kot živčno razvalino, stikajoč po stanovanju za pištolo, da se ustreli. Ko sta jo poskušala pomiriti, je udarila očeta, mamo pa začela daviti. Ko se je rešila hčerkinega prijema, je mati poklicala nujno pomoč in sporočila reševalcem, da je Heather nasilna in da se želi ustreliti.

Trenutno je igralka v bolnišnici, kjer bodo strokovnjaki poskušali dognati, kaj se dogaja v njeni duševnosti, in ji pomagati. Kar je njenim najbližjim v olajšanje, saj so bili že dlje prepričani, da si sama ne more več pomagati. »Jasno jim je bilo, da ne dobiva zdravniške in psihološke pomoči, ki bi jo potrebovala. Poleg odvisnosti jo pestijo tudi globoko zakoreninjene psihične težave, zaradi katerih se je skoraj osamila, v samoti pa se vse le še razrašča,« je povedal vir in dodal, da so njeni obupovali v nemoči. A bo morala zdaj pogledati resnici v oči in si priznati, da pomoč potrebuje.

Ji bodo lahko pomagali?
Ji bodo lahko pomagali?

Verjetno se je v blondinki že nekaj časa nabiralo. Pred štirimi meseci, februarja, je v njej prvič eksplodiralo, da se je v nasilni vročici spravila nad Heisserja. V besu, podkrepljenim z alkoholom, se je zapodila vanj in mu skoraj odgriznila nos. In še tedaj, ko je krvoločna zaljubljenca poskušala narazen spraviti policija, je z vsemi štirimi brcala in ritala. Nato je dva meseca preživela v rehabilitacijski kliniki. Še maja je obiskovala srečanja anonimnih alkoholikov, vendar je njene najbližje spet začelo skrbeti, da znova pije. Sodeč po minulem koncu tedna, jih je skrbelo več kot upravičeno.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije