Harry zaradi Meghan prestal lepotni poseg?

Princ naj bi po poroki in po tem, ko je postal oče, še hitreje izgubljal lase.
Fotografija: Harryjevi lasje naj bi bili v zadnjem času gostejši. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Harryjevi lasje naj bi bili v zadnjem času gostejši. FOTO: Reuters

Princ Harry je obiskal prestižno kliniko v Londonu, da bi ustavil širjenje svoje čedalje večje in bolj opazne pleše, trdijo opravljivi britanski mediji.

Rdečelasi princ ima tako kot njegov oče Charles in brat William težave z redčenjem las. Njegova pleša naj bi se od poroke z Meghan Markle maja 2018 celo podvojila, trdi kirurg za presajanje las Asim Shahmalak. Odkar pa naj bi konec lanskega leta obiskal kliniko, naj bi njegovi rdeči laski postali gostejši.

»Harryjev obisk je poskrbel za veliko vznemirjenja. Klinika je zelo prestižna, ena najboljših na svetu. Uporabljajo jo najbogatejši, najslavnejši in tisti s pomembnimi zvezami,« je povedal vir za The Sun in dodal, da je moral biti tretma zelo drag.

Shahmalak je prepričan, da je Harryja k skrbi za plešo spodbujala Meghan. »V svoji prejšnji karieri je bila hollywoodska igralka, zato ve, kako pomembno je, da si videti dobro. Veliko mojih klientov me obišče zaradi pritiska njihovih partnerjev, ki si ne želijo biti s plešastim moškim.«

Kliniko naj bi pred poroko, s katero je postala članica kraljeve družine, v začetku letošnjega leta pa iz nje pobegnila, obiskala tudi Meghan.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije