Harry in Meghan vračata denar: vsota je ogromna

Prišel je čas plačila.
Fotografija: Meghan in Harry. FOTO: Pool New Reuters Pictures
Odpri galerijo
Meghan in Harry. FOTO: Pool New Reuters Pictures

Harry in Meghan sta si za obnovo dvorca izposodila denar in davkoplačevalcem obljubila, da jim bosta povrnila stroške obnove svojega doma (Frogmore Cottage). Spomladi letos je začel veljati novi dogovor glede njiju. Ostala sta brez kraljevih nazivov in v javnosti ne predstavljata več kraljice, odvzeta pa jima je bila tudi davkoplačevalska podpora.

Zakonca sta se zavezala, da bosta 2,8 milijona evrov, ki so bili porabljeni za obnovo Frogmore Cottagea, vrnila. Kljub temu pa bosta dvorec obdržala. V njem bosta bivala, ko se bosta mudila v Veliki Britaniji. Trenutno živita s sinom v Los Angelesu, kjer pa jima ne pripada osebno varovanje. Stvari sta morala vzeti v svoje roke. ​To ju na leto stane štiri milijone funtov (skoraj 4,5 milijona evrov). Ker jima je zmanjkalo denarja za vrnitev stroškov obnove in varovanje, sta se obrnila na princa Charlesa. Denar sedaj vračata obročno, in sicer od aprila naprej. 

Veliko je ugibanj, ali se bo Meghan vrnila v igralske vode. Morda, a dejstvo je tudi, da ima kar veliko privarčevanega denarja, saj je s svojo kariero v igralstvu zaslužila kar zajetno vsoto, Harry pa je po svoji pokojni materi podedoval tudi lepo premoženje. 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije