KRALJEVA DRUŽINA

Harry in Meghan ne bosta najela varuške

Vojvodi in vojvodinji Susseški bo pri otroku pomagala njena mama. Govorilo se je, da naj bi zaposlila supervaruško, ki je bila tudi pri zakoncih Clooney.
Fotografija: Kraljeva bosta za otroka najprej skrbela sama, pravijo dobro obveščeni. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Kraljeva bosta za otroka najprej skrbela sama, pravijo dobro obveščeni. FOTO: Guliver/Getty Images

PRINC Harry in njegova Meghan menda ne mislita slediti kraljevski tradiciji in ne nameravata najeti varuške, ki bo skrbela za njunega dojenčka. Zakonca, ki bosta aprila ali maja prvič postala očka in mamica, seveda ne bosta brez pomoči, pomagala jima bo njena mati Doria Ragland.

Večina kraljevih parov, tudi princ William in Kate, izbere profesionalne varuške, da skrbijo za kraljevi naraščaj. Harry, star je 34 let, je denimo še vedno v stikih s svojo varuško Tiggy Legge-Bourke, povabil jo je celo na majsko poroko.

Doria Ragland, vojvodinjina mati, bo hčeri nudilo vso potrebno podporo pri skrbi za novorojenčka. FOTO: Guliver/Getty Images
Doria Ragland, vojvodinjina mati, bo hčeri nudilo vso potrebno podporo pri skrbi za novorojenčka. FOTO: Guliver/Getty Images
Slišati je sicer bilo, da bosta princ in nekdanja igralka najela hollywoodsko supervaruško Connie Simpson iz Alabame, ki je pomagala pri vzgoji dvojčkov Georgea in Amal Clooney, pazila je tudi na sina Justina Timberlaka in Jessice Biel, v svoji več kot 30-letni karieri je pomagala vzgojiti več kot 250 otrok. A se je govorica izkazala za iz trte zvito. No, dobro obveščeni vedo povedati, da vojvoda in vojvodinja Susseška sprva ne bosta najela varuške, to pa morda pomeni, da jo bo njuno dete nekoč vendarle imelo. V njunem novem domu Frogmore Cottage v Windsorju, ki ga zdaj še obnavljajo, naj bi imela sobo tudi varuška. Da bo prvorojencu Harryja in Meghan pomagala njena mati, ni nič neobičajnega – slišati je, da naj bi se po rojstvu vnuka ali vnukinje iz ZDA preselila na Otok, po drugih informacijah pa naj bi potovala iz države v državo –, tudi Carole Middleton, mati vojvodinje Cambriške, je aktivna babica petletnega princa Georgea, triletne princese Charlotte in devetmesečnega princa Louisa. A za otroke skrbi predvsem varuška s polnim delovnim časom Maria Teresa Turrion Borrallo, ki je pri kraljevih že od leta 2014.

Mimogrede: televizijsko serijo Nepremagljivi dvojec, v kateri je Meghan igrala med letoma 2011 in 2018, so nehali snemati, in to leto potem, ko odšla iz ekipe zaradi zaroke s princem Harryjem. Ob koncu sedme sezone je serijo zapustil tudi njen soigralec Patrick J. Adams, po tistem pa je število gledalcev vseskozi padalo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije