OROPANA

Halle Berry so oropali morski pirati

Roparji je niso olajšali le za dragocenosti, ampak tudi za duševni mir. Zdaj naj bi 52-letna lepotica razmišljala o selitvi.
Fotografija: Halle je bila žrtev roparjev.
Odpri galerijo
Halle je bila žrtev roparjev.

Ušla je enemu peklu, pa se vrnila v drugega. Ko je lanskega novembra ameriško zvezno državo Kalifornijo, kjer so si svoje luksuzne domove postavili prenekateri zvezdniki, zajel uničujoči požar, je morala oskarjevka Halle Berry zapustiti svojo priobalno vilo, ker ji je grozilo, da jo bodo zajeli ognjeni zublji. A ko je bila nevarnost mimo in se je lepotica lahko vrnila v svoj dom, je že ob prvem poblisku ugotovila, da je nekaj močno narobe.
Halle je bila žrtev roparjev.
Halle je bila žrtev roparjev.

Kajti čeprav je imela srečo, da ji hiše ni pogoltnil ogenj, je bila ta v razdejanju. Njeno odsotnost in odlično ognjeno krinko z gosto dimno zaveso so namreč izkoristili roparji. »Do njene hiše so prišli s čolnom. Halle so dobesedno oropali morski pirati!« je povedal vir.
V Malibuju je ustvarila dom za svoja otroka. Foto: guliver/cover images
V Malibuju je ustvarila dom za svoja otroka. Foto: guliver/cover images

Opraviti je imela s prebrisanimi kriminalci. »Dobro so vedeli, kaj delajo. Izkoristili so kaos požara,« je povedal vir. Na eni strani sta jih pred budnimi očmi namreč varovala ogenj in dim, na drugi strani, s katere so prišli, pa se je razprostiralo morje. Uspešen izplen je bil skoraj neizogiben. Pobrisali so jo z igralkino precej zelencev vredno umetnino, ki je krasila preddverje, ter drugimi dragocenostmi. A čeprav je bila zvezdnica zaradi ropa vsa iz sebe, je to, da so jo okradli za malo bogastvo, še najmanj.


»To ni le hiša, temveč dom njenih dveh otrok. Tukaj prebijejo ogromno časa. Tu si je ustvarila družino. Kajti čeprav ima varnostnike, ki njej in otrokoma sledijo kot senca, se zdaj tu ne počuti več varne,« je povedal vir in dodal, da je Barryjeva zaradi nedavnih dogodkov začela resno razmišljati, da bi svojo večmilijonsko vilo dala na nepremičninski trg in si z otrokoma našla nov dom. Tam, kjer bi se ji povrnil duševni mir. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije