Gospod Živina pri 65 letih še v drugo očka

Chris Noth sinu dal ime po pesniku. Robbie Williams s štirimi otroki.
Fotografija: Chris in Tara sta se poročila na čudovitih Havajih. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Chris in Tara sta se poročila na čudovitih Havajih. FOTO: instagram

Poimenovanje je pomembna odločitev, ki je ne gre sprejeti lahkotno in brez premisleka. Izbrano ime bo otroka namreč spremljalo vse življenje, ga zaznamovalo, morebiti tudi marsikaj izdalo o njem. »Zdravniki so nama dejali, da bova splavila, da se otrok ne bo obdržal. A so se zmotili,« je Chris Noth dejal o prvorojencu, ki je črne napovedi postavil na laž in zvezdniku in njegovi izbranki Tari Wilson pred 12 leti privekal na svet. Zatorej ime Orion, po ozvezdju, o katerem so stari Grki šepetali kot o velikem lovcu in bojevniku. In igralčev sin je po duši očitno bojevnik, kar je dokazal že s sekundo svojega rojstva. Zdaj pa je – vsaj če je verjeti izbiri imena – dobil svoj nežnejši, bolj sanjavi protipol. Chris in Tara sta se v teh dneh namreč razveselila sinčka številka dve, malega Keatsa, navdih za ime pa sta najverjetneje našla v romantičnem angleškem pesniku Johnu Keatsu, čigar poezija je blizu Nothovemu srcu. Vsaj sodeč po njegovem pogostem citiranju Keatsa pri objavah na družabnih omrežjih.
Radostna svežepečena mamica in očka sta se spoznala pred 18 leti, v zvezdnikovem newyorškem baru, kjer je Tara delala kot natakarica, Chris pa je iz sebe naredil manjšega bedaka. »Ni preprosto biti lastnik bara. Deloma, ker vsi tvoji prijatelji tam pričakujejo brezplačno popivanje, deloma pa, ker se navadiš v njem preživeti ogromno časa, kar zna biti nevarno, če rad piješ. In jaz rad pijem,« se je spomnil njunega prvega srečanja. »Zvrnil sem se s stola in bil na tem, da me vržejo ven, ko sem jo zagledal.« Kar pa ni pomenilo začetka pravljične romance, saj sta nenehno razdirala zvezo. »Sprva sva se razšla, reci piši, vsake dva tedna. Nato na dva meseca. Še pozneje na pol leta,« priznava Tara, kar je Chris potrdil, a dodal, da je že hitro po vsakem razhodu začutil skoraj fizično bolečino, tako jo je pogrešal. A po očitno precej majavih začetnih letih sta spoznala, da jima je lažje in lepše skupaj kot narazen, dokaz temu pa je bil 2008. tudi prihod Oriona. In očitno je bilo fantičevo rojstvo tista spodbuda, ki jo je igralec potreboval, da je Taro zasnubil, čeprav sta se nato uradno zvezala šele po treh letih, leta 2012 na rajskem havajskem otoku Maui.
Zvezdnik je prepričan, da je njegov prvorojenec Orion po duši bojevnik. FOTO: instagram
Zvezdnik je prepričan, da je njegov prvorojenec Orion po duši bojevnik. FOTO: instagram

Pred dvanajstimi leti sta torej prvič postala očka in mama. Minulo jesen je igralec navdušeno čivknil, da bo to vlogo še enkrat ponovil. »Orion bo dobil bratca! Moram se spraviti v red in formo!« Kajti v prihodnjih mesecih ga verjetno čaka prenekatera neprespana noč, ki pa se jih kljub podočnjakom veseli. »Naravnost iz nebes je k nama prišel najin drugi sin – Keats!« je objavil fotko novorojenčka, ob njej pa še seveda pripisan citat angleškega romantika.

Nadomestna mati

Igralec, ki ga večina pozna kot Živino iz nanizanke Seks v mestu, ni edini, ki mu v hladnih februarskih večerih srce greje ljubezen do otročička. Svojo družino sta namreč razširila tudi angleški pevec Robbie Williams in Ayda Field, ki sta na pot starševstva prvič zakorakala pred sedmimi leti s hčerko Theodoro, ki ji je dve leti pozneje sledil bratec Charlie. Nato sta kljub težavam z zanositvijo predlani s pomočjo nadomestne matere dobila hčerko Coco. Ta ista nadomestna mati je bila zdaj tista, s pomočjo katere so postali šestčlanska družina. »Kot Coco je tudi Beau Benedict Enthoven biološko najin, donosila in rodila pa nama ga
Pevčeva najstarejša otroka Teddy in Charlie sta prikupna pajdaša v vragolijah. FOTO: instagram
Pevčeva najstarejša otroka Teddy in Charlie sta prikupna pajdaša v vragolijah. FOTO: instagram
je ista izjemna nadomestna mama. Presrečna sva, da je zdrav sinček naposled v najinem objemu. Zdaj smo uradno popolna družina,« je prihod otroka številka štiri napovedala Ayda, ki je o še enem začela sanjariti že malo po Cocojinem rojstvu pred 17 meseci. »Nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo, kam nas vodi življenje, a želela bi si še enega otroka. A le še enega, za tem bi lahko zadovoljno odkorakali v sončni zahod,« je sanjarila Fieldova, ki ji je materinstvo v največje veselje, čeprav si še četrtega ni želela le zaradi sebe, ampak tudi zaradi male Coco. »Teddy in Charlie, ki sta si po letih zelo blizu, sta kot ena enota. Čeprav za Coco skrbita kot za psička, bi si tudi zanjo želela malega pajdaša, ki ji bo bliže po letih in s katerim se bi lahko po sestrsko ravsala.« Kar se je uresničilo, postali so popolna družina treh dvojic, ki skupaj tvorijo eno. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije