V SLOVO

Ganljivi zapis Vanesse Bryant: Bog, kako te pogrešam. Mamica te ima rada

Kdaj bo pogreb Kobeja in Gianne, še ni znano.
Fotografija: Družina Bryant v srečnih časih. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Družina Bryant v srečnih časih. FOTO: Reuters

Vanessa Bryant (37), vdova Kobeja Bryanta (41), se je 10 dni po njegovi smrti in smrti njune 13-letne hčerke Gianne posvetilu spominu nanju. Vanessa je objavila fotografijo Kobeja in ga označila za najboljšega prijatelja ter najboljšega očeta vseh časov. 
 
Preberite tudi:
O skrušeni vdovi Kobeja Bryanta: Ne more končati stavka brez solz
Vdova Kobeja Bryanta: Ni besed, s katerimi bi opisala bolečino

»Zelo te pogrešam,« je zapisala ob fotografiji smejočega se Kobeja, ki ga je označila za čednega, prijaznega, duhovitega in ljubečega moža, hkrati pa  razkrila, kakšen vzdevek je imel zanjo. »Pogrešam, ko si rekel: Buongiorno, principessa/reina (Dobro jutro, princesa/kraljica, op. p.).« Kobe je odraščal v Italiji, kjer je njegov oče Joe Bryant igral košarko, nekoč pa je razkril, da se je španščine naučil ob gledanju telenovel, da bi lahko komuniciral z Vanessino mehiško družino.



Žalujoča Vanessa se je spomnila tudi Gianne, ki je šla po očetovih košarkarskih stopinjah. Objavila je več fotografij in posnetkov s ceremonije na košarkarskem parketu, kjer so razkrili dres z Giannino številko 2. »Moja Gianna. Bog, kako te pogrešam. Tako srečna sem bila, da sem se 13 let zbujala ob tvojem prečudovitem obrazu in neverjetnem nasmehu. Ko bi bilo vsaj tako do mojega zadnjega diha. Mamica te ima rada do lune in nazaj. Do neskončnosti + 1.«



Kobe in Gianna sta umrla 26. januarja v nesreči helikopterja, v kateri je umrlo še sedem drugih ljudi. Helikopter se je v gosti megli zaletel v hrib nad Calabasasom v Kaliforniji. Pred dnevi so posmrtne ostanke Kobeja in Gianne izročili družini.

Vanessa ima s Kobejem še tri hčere; Natalio (17), Bianko (3) in sedemmesečno Capri. Kdaj naj bi bil pogreb Kobeja in Gianne, še ni znano, omenja pa se, da bi bila lahko pogrebna slovesnost, na kateri je pričakovati množico oboževalcev, ta teden.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije