ZGROŽENI ZVEZDNIK

Fotografija razgaljene hčere? Nočna mora vsakega očeta

Hči hollywoodskega igralca Aleca Baldwina je dvignila prah z izzivalno fotografijo.
Fotografija: Ireland Basinger Baldwin je odšla po materinih stopinjah. s to fotografijo pa očeta ni navdušila. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Ireland Basinger Baldwin je odšla po materinih stopinjah. s to fotografijo pa očeta ni navdušila. FOTO: Instagram

Si predstavljate, da na spletnih omrežjih zagledate fotografijo razgaljene hčere? Nočna mora vsakega očeta. Nedavno se je to zgodilo znanemu hollywoodskemu igralcu Alecu Baldwinu (60). Njegova 22-letna hči Ireland, ki je odšla po manekenskih stopinjah svoje matere Kim Basinger (64), je namreč na instagramu objavila izzivalno fotografijo, na kateri sedi na motorju, oblečena je le v kopalke in usnjene škornje, razkriva pa dolge noge in zadnjico.

A naposled je še več pozornosti kot fotografija sama požel Alecov komentar pod fotografijo. Igralec, med drugim znan tudi po sijajnih imitacijah Donalda Trumpa, je namreč zapisal: »Ne. Samo ... Ne.« Komentar je mnoge nasmejal, številni pa so sočustvovali z njim. 

Baldwin je bil z Basingerjevo poročen do leta 2002, sicer pa ima z inštruktorico joge Hillario Thomas (34) še štiri majhne otroke: Carmen (4), Rafaela (3), Leonarda (1) in Romea, ki je star le tri mesece.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije