RAZJEZILA BRITANCE

FOTO: Vrni se v Ameriko, Meghan Markle! Hinavska si

Vojvodinja je tokrat šla predaleč. Med ogledom tenisa v Wimbledonu je zahtevala zasebnost, zato so izpraznili 40 sedežev okoli nje.
Fotografija: FOTO: Reuters
Odpri galerijo
FOTO: Reuters

Na Otoku imajo dovolj zahtev vojvodinje Meghan Markle. Po tem, ko je na Wimbledonu zahtevala, da pazijo na njeno zasebnost in zagotovijo, da se je ne fotografira, se vrstijo komentarji in kritike njenega vedenja.

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
Med ogledom tekme prijateljice Serene Williams na VIP-tribuni v družbi še dveh prijateljic so morali okoli žene princa Harryja izprazniti 40 sedežev, zaradi česar je toliko gledalcev ostalo na hodnikih stadiona v Wimbledonu. Telegraph je poročal o tem, da je športna novinarka v bližini Meghan želela fotografirati Williamsovo, pa so ji varnostniki to preprečili, češ da se v bližini vojvodinje fotoaparati ne smejo uporabljati.

Da je tako vedenje nesprejemljivo, je v oddaji Good morning Britain povedal tudi znani britanski voditelj in dolgoletni član žirije Britain is got talent Piers Morgan. »Ta obsesija z zasebnostjo Meghan in Harryja je smešna. Prvič, to je dvolično, drugič, onadva sta javni osebi. Sta vojvoda in vojvodinja Sussex, zato jima tudi plačujemo dvorec in zato jima kamera sledi, ko sedita v kraljevi loži v Wimbledonu,« se je razjezil Morgan. Dodal je: »Morata se odločiti, ali želita zasebnost ali bosta javni osebi, ker to zdaj je šala! Če želiš zasebnost, ne hodi v kraljevo ložo.«

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
To pa še niso bile najbolj ostre besede voditelja, ki jih je povedal v eter. Po njegovem mnenju je Meghan v trenutku, ko pride na Wimbledon z brezplačno vstopnico, zraven pa pripelje še prijateljice, ki imajo prav tako brezplačen vstop, javna oseba in zanjo veljajo drugačna pravila. »Nehaj jokati o zasebnosti. Tega ne želimo slišati!« je bil oster. In še: »Če si želiš zasebnosti, se vrni v Ameriko.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije