PO HUDI NESREČI

FOTO: Prvič pokazala roko, brez katere je skoraj ostala

Kmalu se vrača na delo.
Fotografija: Dea Đurđević in Željko Mitrović. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Dea Đurđević in Željko Mitrović. FOTO: posnetek zaslona

V začetku februarja je srbsko javnost pretresla novica o hudi prometni nesreči, v kateri je znana televizijska voditeljica Pinka Dea Đurđević skoraj ostala brez roke. Dea je bila na poti v službo, ko je prišlo do manjšega trka. Ko je stopila iz svojega avtomobila, pa je mimo pripeljal avtobus in ji skoraj odsekal levo roko. Deo, ki je bila ves čas pri zavesti, so odpeljali v bolnišnico, kjer so ji med večurno operacijo kirurgi roko prišili nazaj.

Plavolasa voditeljica je, ko se je zbudila po operaciji, pokazala pozitivnega duha in ni objokovala hude nesreče, ampak je bila vesela, da je sploh živa. Hitro okrevanje ji je med številnimi znanimi zaželel tudi srbski premier Aleksandar Vučić, v bolnišnici pa jo je te dni obiskal njen šef, lastnik Pink TV Željko Mitrović.

»Moja Deica je vse bolje in bolje in se kmalu vrača na delo. Komaj sem jo prepričal, da v soboto ne pride branit Pinka! Ljubezen naša,« je zapisal Mitrović ob fotografiji Dee in tako prvič svetu pokazal, kakšna je njena roka po strašni nesreči.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije