NAJSLABŠE OBLEČENE

FOTO: Tekmico Tine Maze po oskarjih grdo popljuvali

Objavljeno 05. marec 2018 08.31 | Posodobljeno 05. marec 2018 15.02 | Piše: P. Pa.

Ene so bile videti, kot da bi se ovile v zaveso, druge pa so komaj kaj skrile. 

Lindsey Vonn je nosila obleko Christiana Siriana in nakit Bulgari . FOTO: Reuters
Podelitev oskarjev je velika stvar za igralce in filmske ustvarjalce ter za vse tiste, ki v hollywoodskem svetu nekaj pomenijo. Oči svetovne javnosti so uprte v zvezdnike, ki se sprehodijo po rdeči preprogi, a pogosto so bolj kot tisti, ki navdušijo s svojo toaleto, v ospredju tisti, ki se ne proslavijo.

Ena izmed zvezdnic, ki ji je očitno rek 'manj je več', tuj, je prav gotovo smučarska zvezdnica Lindsey Vonn, ki je po mnenju modnih kritikov s črno gotsko obleko in kričečim nakitom povsem zgrešila bistvo, so zapisali na spletni strani Dailymail. Veliko pozornosti pa so pritegnile tudi njene roke, ki jih je na vsak način skušala skriti, a ji nikakor ni uspelo. Njeni nohti so namreč v živo pogrizeni in povsem neurejeni.

image
Lindsey Vonn je nosila obleko Christiana Siriana in nakit Bulgari . FOTO: Reuters


Iz povsem napačnih razlogov je pozornost pritegnila tudi sijoča obleka latinske lepotice Salme Hayek. Njena obleka v lila odtenku je bila prekrita z bleščečimi luskami in kičastimi kamni.

image
AP Salma Hayek. FOTO: AP


Vsi so obmolknili tudi, ko je na rdečo preprogo stopila pevka St. Vincent. Videti je bilo namreč, kot da je spodnji del obleke pozabila doma.
image
St. Vincent. FOTO: Reuters


Povsem v temo sta brcnili tudi igralka Whoopi Goldberg in pevka Andra Day. Njuni obleki sta bolj kot na svečano in elegantno opravo spominjali na zaveso ali tkanino s kavča.

image
Andra Day. FOTO: AP

image
AP Whoopi Goldberg.  FOTO: AP


Izkazala se ni niti Taraji P. Henson. Tanka in prosojna tkanina je razkrivala preveč, tudi na mestih, ki bi morala ostati skrita.
image
AP Taraji P. Henson.  FOTO: AP


Med slabše bolečenimi je tudi igralka Viola Davis, ki je za svojo postavo izbrala popolnoma neprimerno obleko. 
image
Viola Davis. FOTO: AP

 
Deli s prijatelji