SPOMINI

FOTO: Takšen je danes 46-letni Titov vnuk Andrej

Andreja Broza je le redko opaziti v javnosti.
Fotografija: Josip Broz Tito. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Josip Broz Tito. FOTO: Reuters

Vnukinja Josipa Broza Tita Saša Broz je na instagramu posvetila objavo mlajšemu bratu Andreju Brozu, ki ga javnost lahko vidi le redkokdaj. »Vse najboljše, Andrej, in zapomni si, da imaš najboljšo sestro na svetu! Rada te imam!« je napisala Saša in ob tem dodala nekaj skupnih fotografij. Razkrila je, da je Titov vnuk praznoval 46. rojstni dan in da so se družili na enem od zagrebških trgov.


Andrej je sicer diplomiral na eni od moskovskih univerz in dela kot svetovalec. V nasprotju s starejšo sestro Sašo je malo znan, saj svoje zasebno življenje skriva pred očmi javnosti, še piše Index.hr.


S sestro imate dobre odnose. Ta je na družbenih omrežjih delila tudi nekatere skupne spomine iz otroštva. Nekoč je razkrila, kaj sta dedku Josipu Brozu Titu podarila za novo leto 1978. »To fotografijo sva z bratom podarila dedku za novo leto '78. Uokvirila sva jo z velikim steklenim okvirjem, ki ga je mama privlekla iz Italije. Imel jo je na svoji delovni mizi v kabinetu na Brionih. V začetku 90-ih je izginila. Oziroma si jo je nekdo 'izposodil'. Upam, da spoštovalec bratovega in mojega izdelka redno briše prah s slike in da se poda k njegovemu kotnemu pohištvu,« je napisala takrat in dodala fotografijo njiju iz otroških let.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije