SEKSI PEVEC

FOTO: Svetovno znani zvezdnik je počitnikoval na Hrvaškem

Seksi kolumbijski pevec je s svojim dekletom hrvaških korenin odkrival lepote Hrvaške in Črne gore.
Fotografija: Seksi pevec je združil moči tudi s Shakiro. FOTO: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Seksi pevec je združil moči tudi s Shakiro. FOTO: INSTAGRAM

Hitro postaja eno najbolj vročih imen latino glasbe, njegove pesmi ne osvajajo le množic Latinske Amerike, ki se ob divjih, poskočnih skladbah kolumbijskega lepotca Juana Luisa Londoño Ariasa, ki je prevzel odrsko ime Maluma, pozibavajo v ritmih salse in reggeatona, ampak prodira tudi v naš prostor. In očitno ga namerava zavzeti silovito, saj že jeseni začenja prvo evropsko turnejo. A čeprav ga bo tedaj nam najbližje zaneslo v Italijo, si je že zdaj vzel čas za obisk naših sosedov. Južnih. Deloma morda zato, ker je Hrvaška, predvsem njeni otoki, priljubljena poletna destinacija zvezdnikov, deloma pa, da je njegovo dekle Natalia Barulich končno videlo deželo svojega očeta.

Na lepotca, po katerem se pretaka vroča kolumbijska kri, se dekleta sicer lepijo kot muhe na med, pa vendar je temnolasec izklesanega telesa o zasebnosti modro molčal. Dokler ni med snemanjem spota za uspešnico Felices Los 4, ki mu je prinesla latino grammyja za najskladbo leta, spoznal dah jemajoče Natalie. »Skupaj se imava super. Zabavava se, ljubiva in podpirava. To so osnove za dobro razmerje,« je na začetku letošnjega leta naposled vsaj malce potešil radovednost milijone oboževalk, čeprav je prenekatera ob dejstvu, da je srečno zaljubljen, v razočaranju verjetno potočila kakšno solzo. »Neizmerno uživam v njeni družbi. Takšnega me svet še ni videl,« je še dodal. In ker se od ljubljene očitno ne more za predolgo ločiti, je zdaj, ko ima med svetovno turnejo krajši premor, sklenil vsak trenutek preživeti z njo. »Delno sem Hrvatica. Presrečna sem, da sem prvič v tej čudoviti deželi!« je zapisala manekenka, po mami sicer Kubanka, njen oče pa je Hrvat.

Zaljubljenca sta se čudila naravnim lepotam narodnega parka Plitvičkih jezer ter se radostno predala uživaškemu nočnemu življenju v dalmatinskem biseru, Dubrovniku, kjer je Maluma v tamkajšnjem nočnem klubu Revelin pokazal, kaj se pravi zabavati se in plesati z vročekrvnostjo latino mladcev. »Zabavati se izplača!« je z oboževalci delil nočni dubrovniški utrinek, Natalia pa je dodala, da je navdušena nad lepotami mesta.

Kje na Hrvaškem sta se še ustavila, ni znano, a verjetno še kje, saj je lepotica sledilce na instagramu povprašala za nasvet, katerih krajev preprosto ne sme spregledati. Jadranski oddih sta sklenila v Črni gori, v Svetem Stefanu, kjer je julija tople sončne žarke lovila tudi zvezdniška družina Davida Beckhama.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije