POSUŠIL SE JE

FOTO: Ste videli hrvaškega premierja? Izgubil je kar 17 kilogramov

Predsednik hrvaške vlade Andrej Plenković je tako kot predsednica države Kolinda Grabar-Kitarović v vročo politično jesen vstopil z občutno manj kilogrami. 
Fotografija: FOTO: Facebook
Odpri galerijo
FOTO: Facebook

Med avgustom in novembrom je Plenković shujšal za 17 kilogramov, so za hrvaške medije potrdili na sedežu vlade v Zagrebu. V hrvaški vladi so zanikali govorice, da je Plenković v treh mesecih občutno shujšal s pomočjo akupunkture. Ob tem so poudarili, da je premier spremenil prehranjevalne navade, poroča spletni Večernji list. Shujševalno dieto je začel med poletnim dopustom, ko se je povsem odrekel sladkarijam in gaziranim pijačam, prej pa je pojedel veliko čokolade in popil veliko kokakole.
Zelo je shujšal. FOTO: Facebook
Zelo je shujšal. FOTO: Facebook

Plenković ne večerja več, samo še zajtrkuje, uravnoteženo kósi in občasno malica. Plenković je za 12 kilogramov shujšal tudi leta 2016, ko je prevzel HDZ, a se je po zmagi na parlamentarnih volitvah istega leta znova zredil. Časnik piše, da so se tudi drugi hrvaški premierji po prevzemu položaja zredili.
Andrej Plenković pred petimi leti. FOTO: Facebook
Andrej Plenković pred petimi leti. FOTO: Facebook

Tudi predsednica države Grabar-Kitarovićeva je vitkejša kot tedaj, ko je vstopila v visoko politiko, časnik piše, da je na liposukcijski dieti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije