BOJ ZA SINA

FOTO: Severini dokončno prekipelo: javno razkrila bivšega

Objavljeno 03. julij 2019 13.45 | Posodobljeno 03. julij 2019 14.46 | Piše: P. K.

Hrvaška zvezdnica si na vso moč prizadeva, da bi obdržala sina. 

Prekipelo ji je. FOTO: Instagram
Nadaljuje se sodna bitka za skrbništvo in preživnino med hrvaško pevko Severino (47) in njenim nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem (52), s katerim imata sina Aleksandra. Severina in Milan sta na sodišču zaradi preživnine in skrbništva že vse od leta 2013, sodišče pa naj bi zdaj že zelo kmalu izdalo sodbo.

Severina se bori za pravico tudi prek družabnih omrežji, saj naj bi se Popović povezal z lastnikom nekaterih vplivnih hrvaških medijev in proti njej začel tudi medijsko gonjo.

Hrvaška zvezdnica je tako objavila fotografijo svojega nekdanjega partnerja, ko sedi na kosilu s svojo odvetnico in z direktorjem Styrie za področje Hrvaške Borisom Trupčevićem, ki je lastnica enih najbolj branih hrvaških časopisov. Po njenih navedbah naj bi ji Popović na vse mogoče načine škodoval in prirejal zgodbe ter ob pomoči medijskih mogotcev gradil svoje ime in uničeval njeno kariero.

Priznati je treba, da se omenjeni mediji pogosto postavijo na Popovićevo stran in rušijo ime slavne pevke, kar je priložila tudi v člankih. Zapisala je, da ji ni jasno, kako lahko nekateri mediji poročajo o sojenju, ki je zaprto za javnost, in vedno prvi pridejo do informacij s sodišča. Na koncu je še zapisala, da očitno na Hrvaškem vsak, ki ima dobre zveze in je premožen, lahko igra Boga in iz sebe ustvari vsemogočno figuro.


 
Deli s prijatelji