PRI HRVATIH

FOTO: Ronaldo v Dubrovniku popolnoma razočaral oboževalce

Objavljeno 23. april 2019 14.38 | Posodobljeno 23. april 2019 14.38 | Piše: T. H.

Superzvezdnik se je na kratkem obisku v Dubrovniku otepal oboževalcev. Z dekletom Georgino Rodriguez sta bivala v prestižni Vili Šeherezada.

Pripotoval je v zasebnem letalu. FOTO: Facebook
Življenje svetovnih zvezdnikov res ni prav preprosto, saj se nikjer na svetu ne morejo skriti pred radovednimi pogledi. Tako se je tudi nogometni superzvezdnik Cristiano Ronaldo, ki je velikonočne praznike preživel na sosednjem Hrvaškem, v Dubrovniku, komaj otepal paparacev, ki so mu ves čas sledili.

image
Pripotoval je v zasebnem letalu. FOTO: Facebook

Ronaldo je v jadranski biser priletel z dekletom Georgino Rodriguez. Parček je z nekaj prijatelji v zasebno letalo sedel v soboto zvečer, takoj po zmagi njegovega kluba Juventus nad Fiorentino (2:1), nastanili pa so se v eni najlepših in seveda tudi najbolj prestižnih namestitev, v Vili Šeherezada. Tam stane tedenski najem od 70.000 evrov naprej, kar je seveda za superbogataša, kakršen je Ronaldo, pravi drobiž. V Šeherezadi so sicer navajeni visoke družbe, saj so gostili med drugim Liz Taylor in Richarda Burtona, Sofio Loren in Jamieja Foxxa.

Parček se je najprej sprehodil po Dubrovniku, obiskala pa sta tudi otoček Lopud, kjer sta si privoščila kosilo v znameniti Konobi Dubrovnik. Med počitkom v njuni vili je Rodrigezova na svojem profilu na​ instagramu objavila fotografijo, na kateri v kopalkah zre s hotelske terase proti otočku Lokrum in s prsti oblikuje srček.

image
Cristianovo dekle je objavilo romantično fotografijo. FOTO: Instagram

Portugalca naj bi k obisku Hrvaške in njenega najbolj obiskanega mesta nagovorila njegov soigralec v Juventusu Mario Mandžukić in njegov nekdanji soigralec v Madridu Luka Modrić.

Ves čas ju je varovala četa varnostnikov, njegove oboževalce pa je nekoliko razžalostilo, da se zvezdnik ni bil pripravljen pogovarjati z njimi ali jim dajati avtogramov.

image
REUTERS Takoj po tekmi v Torinu je odletel v Dubrovnik. FOTO: Reuters

Prav tako ni znano, ali sta si privoščila romantičen oddih v dvoje ali so ju spremljali njegovi otroci, Alana Martina, Cristiano Ronaldo Jr., Eva Maria in Mateo Ronaldo. Danes naj bi se nogometaš že vrnil v Italijo, kjer ima v Torinu trening za naslednjo tekmo, ta bo v soboto, 27. aprila. 
Deli s prijatelji