GLASBENA DIVA

FOTO: Provokativna hrvaška pevka odvrgla kopalke

Vujičeva se boji staranja, a vseeno drzno razkazuje svoje čare. Rojstni dan je praznovala v krogu izbranih prijateljic.
Fotografija: Zgoraj brez so najboljše kopalke, je prepričana.
Odpri galerijo
Zgoraj brez so najboljše kopalke, je prepričana.

Staranja se ne veseli. Nasprotno, že boji se ga, zato poskuša hrvaška pevka Alka Vujica sledi življenjskih izkušenj zbrisati z obraza z injekcijami botoksa. Ob čemer se zaveda, da časa ni mogoče zavrteti nazaj ali lepote zamrzniti v času.
Rojstni dan je proslavila z domačo zabavo s prijateljicami, med njimi je bila tudi Josipa Lisac. Fotografiji: instagram
Rojstni dan je proslavila z domačo zabavo s prijateljicami, med njimi je bila tudi Josipa Lisac. Fotografiji: instagram

»Staranja me je groza, a kaj naj storim, to je naravni potek življenja,« je dejal diva, ki je minuli mesec na rojstnodnevni torti upihnila že 58 svečk. In se je letom odločila pokazati sredinec. Drzno in brez kančka sramu. V domačem bazenu je namreč odvrgla zgornji del kopalk, se nastavila fotografskemu objektivu in po družabnih omrežjih požela ovacije.

»Vroče!« je čivknil eden od njenih oboževalcev, drugi so pripomnili, da je prečudovita in prelepa, super Alka. Medtem ko bi nekateri želeli, da razkrije še malce več in nad glavo dvigne roke, s katerimi si je prekrila delček razgaljenega bohotnega oprsja.


Pevka, ki je razgrela občinstvo s hiti kot Laži me in Varalica, je oboževalce v dolgoletni karieri nemalokrat navdušila in tudi presenetila z drznimi modnimi kombinacijami, zdaj pa je dokazala, da lahko pusti ljudi še bolj odprtih ust s skoraj nič oblačili. »Fenomenalno si videti, fotka je nadvse čutna,« lahko bere pod svojo objavljeno fotografijo, na kateri, sicer slikana od pasu navzgor, nosi zgolj sončna očala. »Najboljše kopalke so zgoraj brez,« je prepričana. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije