BRITANSKI DVOR

FOTO: Prikupno obnašanje najmlajšega princa nasmejalo Britance

Objavljeno 09. junij 2019 20.22 | Posodobljeno 09. junij 2019 20.42 | Piše: T. K.

Ob kraljičinem praznovanju 93. rojstnega dne se je prvič na kraljevem balkonu pojavil tudi najmlajši sin princa Williama princ Louis. 

Princ Louis. FOTO: Povečava fotografije, Reuters
S tradicionalnim programom Pozdrav zastavi so v Veliki Britaniji proslavili kraljičin 93. rojstni dan. Kot je v navadi, so se vsi člani kraljeve družine zbrali tudi na balkonu Buckinghamske palače in pozdravili večtisočglavo množico. 

Kot smo že poročali, se je prvič po porodu v javnosti pokazala tudi žena princa Harryja Meghan Markle. Več o praznovanju si preberite v prispevku: Kraljičin 93. rojstni dan: prvič po porodu se je pokazala Meghan. 

Na balkonu se drenja že kar lepo število članov družine, pravzaprav vsako leto več. Letos je tako prvič dogodku prisostvoval princ Louis, najmlajši izmed otrok princa Williama in Kate. Medtem ko sta njegova brat in sestra protokolarnih dogodkov že vajena, je bilo zanj vse prvič in zato vse še toliko zanimivejše. S svojim iskrenim navdušenjem ter posrečenimi kretnjami in grimasami je v krohot spravil svoja starša, s fotografijami dogodka pa še marsikaterega ljubitelja britanske kraljeve družine. 

image
REUTERS FOTO: Hannah Mckay, Reuters
Deli s prijatelji