ODNOSI

FOTO: Je Milijana pred Milojkom ljubila tega starejšega moškega?

Še vedno polni naslovnice rumenih medijev.
Fotografija: O Milijani se zadnje čase v Srbiji veliko govori in piše. FOTO: Facebook, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
O Milijani se zadnje čase v Srbiji veliko govori in piše. FOTO: Facebook, zaslonski posnetek

21-letna Milijana je nekoč dejala, da je bila v ljubezenskih razmerjih tudi s poročenimi in starejšimi moškimi, ki so jo bogato obdarovali, zdaj pa je v javnost pricurljala še ena njena skrivnost, piše kurir.rs. Neki starejši moški se je pohvalil s fotografijo, na kateri se objema z njo. Ali je bil on predhodnik Milojka?


Ali je to resnica ali ne, bo povedala Milijana, ki je sicer zaročena s 53 let starejšim  Milojkom. Par naj bi bil v ljubezenskem razmerju zadnje dve leti, zadnje čase pa polnita naslovnice rumenih medijev, saj sta postala resničnostna tekmovalca v šovu Parovi (Pari).


Milijana je priznala, da ji mlajši moški niso bili nikoli všeč. Milojko je bil njen sosed in ga je najprej negovala zaradi slabega zdravstvenega stanja, a je kmalu med njima preskočila iskrica.

Starejši moški, ki je objavil fotografijo z Milijano, je napisal, da sta 'v zvezi', fotografija pa je starejša. Več podatkov o neznanem moškem ni, zato ni jasno, ali gre za neslano šalo na račun kontroverznega para ali pa je vse res ...

Preberite tudi: VIDEO: Milojko (74) ponorel in razdrl zaroko z Milijano (21)

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije