SAMOPROMOCIJA

FOTO: Prelevila se je v goluma

Objavljeno 06. december 2018 14.56 | Posodobljeno 06. december 2018 14.56 | Piše: A. P.

Cara Delevingne je navdušila z zadnjim norčavim posnetkom. Trenutno ljubimka z Ashley Benson iz Ljubkih lažnivk.

Cara Delevingne je ena najuspešnejših manekenk. FOTO: Guliver/cover Images
Britanska lepotica je dokazala, da je iz pravega testa, saj se je uveljavila kot model in igralka. Predvsem pa je svetlolaska mojstrica samopromocije. Tako je v četrtek na spletu objavila zafrkantski videoposnetek, na katerem se pretvarja, da je sloviti golum Sméagol iz kultne filmske trilogije Gospodar prstanov po istoimenski knjižni seriji J. R. R. Tolkiena.
26
let je stara Cara Delevingne.

image
Povsod pritegne poglede. FOTO: Gulivler/getty Images
Cara Delevingne
je s pomočjo aplikacije dubsmash zamenjala svoj glas z glasom Andyja Serkisa, ki je igral goluma, in izrekla slovite besede: »My precious.« Povrhu se je 26-letna krasotica pošalila, da ne razume, zakaj nekoč ni mogla dobiti zmenka. Cara je na posnetku videti povsem gola, glavo pa ima obrito. To naj ne bi bila njena muha, temveč se je obrila zaradi snemanja, čeprav ni povsem jasno, kakšna je njena vloga. Sméagol je bil nekoč hobit, za rojstni dan je šel ribarit z bratrancem Deagolom, ko sta našla čarobni prstan. Sméagol je ubil sorodnika, da bi se lahko polastil prstana. Njegova čarobna moč je iznakazila njegovo telo, prav tako se mu je pomračil um. Prstan izgubi, najde pa ga hobit Bilbo Bisagin. Po vrsti prigod in zavajanja prstan in Sméagol končata v stopljeni lavi.
image
Utrinek z njenega zadnjega zafrkantskega posnetka FOTO: Instagram

Malo verjetno je, da bi se kaj podobnega zgodilo Cari, saj se zvezdnica ne giblje po gorovjih in prekletih kraljestvih, temveč po imenitnih hollywoodskih zabavah, ki jim ni videti konca. Zvezdnica, ki je odkrito homoseksualna, je bila zapletena že z vrsto slavnih lepotic, trenutno ljubimka z Ashley Benson, ki jo poznamo iz izjemno uspešne nadaljevanke Ljubke lažnivke. Zadnji mesec nenehno tiščita skupaj, kljub temu še nista potrdili ali ovrgli namigov, da hodita na zmenke. Nedavno je Ashley pojasnila: »Po mojem je za vsako razmerje najbolje, če se ne odvija pred očmi javnosti. Od nekdaj sem bila zelo zasebna, po mojem je tako bolje.«

image
Golum je zelo dvoličen lik. FOTO: Pr
Pred časom je Cara dvignila veliko prahu, ko je opisovala, kako jo je poskušal zlorabiti padli hollywoodski tiran Harvey Weinstein. Pod pretvezo, da se bosta pogovarjala o njeni igralski karieri, jo je zvabil v hotelsko sobo. Tam jo je pričakal z žensko, ki jo je poskušala zapeljati v trojček. Cara se je odlično znašla in začela na glas prepevati in se pretvarjati, da je prepričana, da gre za avdicijo, nato pa jo je brž ucvrla iz zasede. Bila je med prvimi zvezdnicami, ki so brez dlake na jeziku spregovorile o njegovem početju. Tudi drugače spada med najbolj odkrite in norčave manekenke, rada se pošali na svoj račun in dela grimase. Ne preseneča, da so ljudje nad njo očarani in si želijo biti v njeni bližini. Čeprav redno objavlja posnetke iz zasebnega življenja in razkriva svojo ljubezen do divjih zabav, je vendarle videti, da se še kako zaveda, da obstaja meja, ki je ne velja preseči. Ne nazadnje je skrajno zaposlena in si preprosto ne more privoščiti, da bi se v celoti predala hedonističnemu življenjskemu slogu. Z objavo zadnjega videa je navdušila tudi na tisoče ljubiteljev Gospodarja prstanov. Kdo ve, morda bo kdo odslej med pogledom na Sméagola pomislil na poželjivo dolgonogo svetlolasko.
Deli s prijatelji