PRESTOP

FOTO: Opa, Cristiano si je privoščil osem spalnic

Ob prestopu v Juventus si je že uredil novo domovanje.
Fotografija: Ronaldo ob prihodu na stadion. FOTO: AP
Odpri galerijo
Ronaldo ob prihodu na stadion. FOTO: AP

TORINO – Medtem ko so v Parizu in Zagrebu pripravili velik sprejem za francosko in hrvaško nogometno reprezentanco, ki sta igrali v finalu svetovnega prvenstva, so se tudi v Torinu zbirale množice in čakale svojega novega junaka. Cristiano Ronaldo je namreč postal član Juventusa. V Torinu bo zaslužil 30 milijonov evrov na sezono, v Italijo pa se bo iz Madrida preselil skupaj s svojo veliko družino, z materjo Dolores, partnerico Georgino, najstarejšim sinom Cristianom ml., dvojčkoma Evo in Mateom ter najmlajšo Alano Martino. 


Za novo domovanje si je Ronaldo izbral ogromno vilo v starinskem slogu na lepi in zeleni lokaciji na obrobju mesta. Obdaja ga bogat botanični vrt, znotraj pa se v treh nadstropjih razprostira na kar 1000 kvadratnih metrih. Ima osem spalnic in pokrit bazen. 
Gre za prestižno sosesko, v kateri domuje tudi predsednik Juventusa Andrea Agnelli, vilo pa sta v času igranja za belo-črne že najemala tudi Zinedine Zidane in Fabio Cannavaro. Koliko bo Ronaldo odštel zanjo, še ni znano. 

Še za Bona je bila predraga

Menda se je pred časom za vilo zanimala tudi glasbena skupina U2, vendar pa se na koncu zanjo ni odločila. Za šestdnevni najem bi namreč Bono in njegovi morali plačati 280.000 funtov.

Vila, v kateri bo živel. FOTO: Diario As
Vila, v kateri bo živel. FOTO: Diario As

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije