PODOBNOST

FOTO: Meghan vse bolj postaja podobna svakinji

Po poroki v kraljevo družino je opustila razmršene fige.
Fotografija: Kate od nekdaj prisega na rahlo valovito pričesko. FOTO: REUTERS
Odpri galerijo
Kate od nekdaj prisega na rahlo valovito pričesko. FOTO: REUTERS

Vojvoda in vojvodinja Susseška sta se udeležila podelitve nagrad, s katerimi je kraljica Elizabeta II. počastila mlade iz držav Commonwealtha, ki so s svojimi dejanji prispevali k boljšemu svetu. Med nagrajenci so bili tisti, ki se zavzemajo za enakost med spoloma, podpirajo ljudi s težavami v duševnem zdravju, skrbijo, da bi bila izobrazba dostopna vsem, in podobno.
Ji stilske nasvete daje svakinja? FOTO: REUTERS
Ji stilske nasvete daje svakinja? FOTO: REUTERS

Ker je princ Harry ambasador programa, se je morala dogodka udeležiti tudi Meghan in mnogi so hitro opazili, da vojvodinja postaja vse bolj podobna svakinji Kate. Nekoč je bila namreč eden njenih zaščitnih znakov razmršena figa, a Meghan je na uradnih dogodkih že nekaj časa ni nosila. Njena tokratna pričeska je bila skorajda kopija Katinih skrbno počesanih kodrov pa tudi kostim s podpisom modne hiše Prada je bil podoben tistim, ki jih rada obleče vojvodinja Cambriška. James Johnson, ki skrbi, da so pričeske slavnih vedno do potankosti urejene, je njen novi videz komentiral zelo pozitivno, četudi ji mnogi očitajo, da se je podredila kraljevim ter povsem spremenila osebnost.
Na praznovanju kraljičinega rojstnega dne sta nosili zelo podobna klobuka. FOTO: Guliver/Getty Images
Na praznovanju kraljičinega rojstnega dne sta nosili zelo podobna klobuka. FOTO: Guliver/Getty Images

»Nova pričeska je za njo popolna, saj ji rahli kodri, ki ji padajo na ramena, podaljšajo obraz, ta je tako videti tanjši,« je dejal Johnson, ki je pohvalil tudi spremembo Meghanine prečke, češ da ji na sredini glave pristaja bolje kot na strani, kot jo je nosila nekoč.

Kritiki so se obregnili še ob njeno garderobo, ki da prav tako postaja vse bolj podobna Katini, ki obožuje pastelne barve, pri srcu sta ji predvsem svetlo rožnata in modra. »Nekoč so bile njen zaščitni znak črno-bele oprave, v katerih je bila videti samozavestna, zdaj pa na dogodke prihaja v rožnati, kar ji sploh ni podobno,« je denimo dejala ena od njenih znank. A barvna psihologinja Karen Heller se ne strinja:

»Nežno rožnata ima na tistega, ki jo nosi, pomirjujoč vpliv, in Meghan to trenutno potrebuje, saj se mora udeleževati veliko dogodkov, dogaja se ji veliko novega.« 


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije