SAMSKI

FOTO: Lepotci modre krvi še iščejo ljubezen

Objavljeno 11. februar 2019 14.30 | Posodobljeno 11. februar 2019 14.30 | Piše: B. K. P.

Tudi Dianin nečak in brunejski princ sta samska. Princ na modni brvi.

Constantine Alexios (levo) s sestro in bratom FOTO: Instagram
Ko se je lani poročil princ Harry, je zlomil srce mnogim plemkinjam, ki so upale, da bi morda le lahko omrežile privlačnega mladeniča. A čeprav 34-letni Harry ni več na trgu, še vedno ostaja kar nekaj lepotcev s plemiškimi nazivi, ki iščejo ljubezen svojega življenja, na kupu pa jih je zbrala britanska revija Tatler. Eden od njih je celo Harryjev bratranec, ki ne le da je modre krvi, je tudi dedič več kot 200-milijonskega bogastva. In ker dandanes plemiči niso več pod takšnim pritiskom, da se morajo poročiti z dekletom s pedigrejem iz višjih družbenih slojev, mlade Britanke upajo, da bodo šle po stopinjah Meghan Markle, povsem običajnega dekleta, ki se ji je uspelo primožiti v kraljevo družino.

image
GETTY IMAGES Louis Spencer z mamo in sestrama na poroki princa Harryja in Meghan Markle FOTO: Guliver/Getty Images
Louis Spencer
, viskont Althorpski, trenutno študira na univerzi v Edinburgu, star je 24 let in je nečak pokojne princese Diane. Mladi viskont je tudi izjemno privlačen, a se v javnosti ne pojavlja pogosto. Dekleta je navdušil na poroki Meghan in Harryja, na katero je svetlolasi plemič prišel z mamo Victorio Aitken ter sestrama Elizo in Kitty Spencer. Nevesto še vedno išče tudi 27-letni brunejski princ Mateen. Je deseti otrok sultana Hassanala Bolkiaha in njegove druge žene. Obiskoval je same najboljše šole na Bruneju pa tudi britansko vojaško akademijo Sandhurst, kamor sta hodila princa William in Harry. Pozneje je študiral mednarodno politiko na britanski kraljevi univerzi, doktoriral pa je iz afriških in orientalskih študij. Na družabnih omrežjih redno objavlja fotografije, na katerih razkazuje svoje izklesane mišice, samo na instagramu ima prek milijon sledilcev.

image
Brunejski princ pri 27 še ni našel tiste prave. FOTO: Instagram

Nekoliko mlad, da bi razmišljal o poroki, pa je Charles Manners, markiz Granbyski, a mu deklet kljub temu ne manjka. Devetnajstletnik je najstarejši sin Davida Mannersa, vojvode Rutlandskega, in Emme Manners. Ima tri starejše sestre ter mlajšega brata, na univerzi v Newcastlu pa študira poslovni menedžment. Dekleta obožujejo tudi svetlolasega grškega princa Constantina Alexiosa, ki je krščenec britanskega princa Williama. Dvajsetletnik, ki je med prijatelji znan kot Tino, je rojen v New Yorku, a se je družina pozneje preselila v London, saj so starši menili, da bodo otroci tam deležni boljše izobrazbe.
image
Nikolai služi kot maneken. FOTO: Instagram
Da je danskega princa Nikolaia mati narava obdarila s privlačnim videzom, niso opazile le njegove oboževalke, temveč tudi modni oblikovalci. Najstnik, ki bo konec avgusta dopolnil 20 let, se namreč od lani sprehaja po modnih brveh. Z manekenstvom dobro zasluži, a kot sedmi v vrsti za danski prestol iz palače ne prejema nikakršnih dohodkov.
Deli s prijatelji