EVROVIZIJA 2019

FOTO: Avstralska predstavnica ostala skoraj brez noge

Teden dni pred Evrovizijo je morala v bolnišnico.
Fotografija: Avstralska predstavnica Kate se je uvrstila v finale. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Avstralska predstavnica Kate se je uvrstila v finale. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

Avstralska predstavnica Kate Miller Heidke (37) je v prvem polfinalnem večeru zagotovo prikazala najzanimivejši scenski nastop. S svojima soplesalkama je lebdela nad odrom in pela pesem Zero Gravity, ki jo je napisala skupaj z možem Keirom Nuttalom. Pesem govori o poporodni depresiji.


»Hvala vsem, ki ste glasovali zame. Povsem sem iz sebe. Navdušena sem, ker grem v finale. Težko je izbrati besede. Hvala,« je komentirala Kate.


Pred dobrim tednom je pevka na instagramu zapisala, da okreva po infekciji, ki je ogrozila njeno življenje. »Iz Evrope sem prišla z zelo resno infekcijo, ki bi se lahko končala z amputacijo noge. Celo s smrtjo. In vse to zaradi žulja. Vsakdo, ki je nosil petke, ve, da visoke petke lahko 'ubijajo', ampak ne mislim dobesedno,« je napisala ob fotografiji iz bolnišnice. »Zadnjih nekaj mesecev imam številne obveznosti. Vsak dan je kaj novega. Tekla sem proti maju, a sem bila pravzaprav popolnoma nepripravljena ... Nisem si mislila, da bi bili lahko moji načrti uničeni v tako nesrečnih okoliščinah. Prvih nekaj dni v bolnišnici se niti ne spomni, a je bilo vse v znaku injekcij, protibolečinskih zdravil, netflixa in solz.«

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije