POL MILIJONA

Dvorec prodaja z izgubo

Twiggy po le dveh letih prodaja podeželsko hišo v Sussexu. Kupec bo moral zanjo odšteti dobrega pol milijona evrov.
Fotografija: Twiggy s hišo v Sussexu očitno ni bila zadovoljna. FOTO: Guliver/cover images
Odpri galerijo
Twiggy s hišo v Sussexu očitno ni bila zadovoljna. FOTO: Guliver/cover images

Modna ikona Twiggy, ki je polnila modne strani revij in časopisov v šestdesetih letih, prodaja podeželsko hišo v zahodnem Sussexu. Nekdanja manekenka bo naredila bolj slabo kupčijo: dvorec, ki ga je marca 2017 kupila za 570.000 evrov, prodaja za 520.000 evrov – kar za 50.000 evrov manj, kot je zanj plačala. Lepotica, katere pravo ime je Lesley Lawson in ki šteje 69 let, dvorec s petimi spalnicami prodaja komaj dve leti po tem, ko ga je kupila.

Sanjsko bivališče

Slikovit dvorec ima zadaj čudovit vrt.
Slikovit dvorec ima zadaj čudovit vrt.
Slikovita rezidenca leži v mestu Barnham, odlikujeta pa jo velik vrt in očarljiv podeželski slog. Zgrajena je bila v sredini 18. stoletja, danes pa ima vse, kar v svojem življenjskem prostoru potrebuje sodobni človek, vključno z očarljivo kuhinjo v podeželskem slogu, ki je prava paša za oči. Hiša ima spredaj prostoren dovoz, na zadnji strani pa jo objema čudovit vrt, okoli katerega je postavljena elegantna ograja. Kuhinja v dvorcu je srce nekaj sob, ki so povezane v en sam, druženju namenjen prostor, opremljen v rustikalnem slogu. Twiggy ima za bivanje na izbiro kar pet lično opremljenih spalnic, ki izžarevajo domačnost in toplino. V njih zagotovo z lahkoto pozabi na hektični London, ki je njen dom večino časa. Ne le sobe, tudi hodniki, polni umetniških slik in ogledal, so prava paša za oči. Twiggy se je za prodajo odločila nedolgo po tem, ko ji je princ Charles v Buckinghamski palači podelil plemiški naziv. O razlogih za prodajo javno (še) ni spregovorila.


Lepotica, ki velja za prvi supermodel na svetu, je že 31 let srečno poročena s filmskim igralcem Leighom Lawsonom. Par skupnih otrok nima. Twiggy ima iz prvega zakona z ameriškim igralcem Michaelom Witneyjem hčerko Carly, ki danes šteje 40 let. Twiggy je modno prizorišče osvojila leta 1966, ko je bila stara komaj 16 let. Bila je razglašena za obraz leta, njen videz pa je postal zgled ženske lepote. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije