AFERA

Dostopna za seks, ki ni bil brutalen

Objavljeno 12. oktober 2018 13.47 | Posodobljeno 12. oktober 2018 13.47 | Piše: Marko Uršič
Odvetniki Cristiana Ronalda v vojni dokumentov vračajo udarec. Posiljena Kathryn Mayorga razmišljala, da bi si vzela življenje.
Najprej romantično šepetanje, nato seks na tleh kopalnice FOTO: Matrix
LJUBLJANA – Življenje je razvalina naših načrtov, je misel iz ene od zadnjih filmskih uspešnic. Torej, kakšen je zdajšnji načrt Kathryn Mayorga, ki naj bi jo posilil nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo? Moralno maščevanje oziroma zadoščenje, psihična katarza, materialna blaginja, je le še ena od sponzoruš, žensk, ki si za zunanji videz pustijo izdatno plačevati, sponzorirati, od bogatih moških?

Zanimivo, Portugalčev odvetnik Peter Christiansen je potrdil, da drži, da je Ronaldo Američanki plačal 375.000 dolarjev, da bi molčala o spolnem odnosu, a da sklenjeni zunajsodni sporazum ne pomeni, da je zdajšnji Juventusov igralec s tem priznal krivdo. To je storil zato, da bi preprečil poskus rušitve svojega ugleda. No, odvetnik Christiansen klienta brani tudi z besedami, da je večina dokumentov o storjeni sili pri seksu ponarejenih. Ukradli so jih računalniški pirati in posredovali medijem, pomembni deli pa so spremenjeni ali popolnoma izmišljeni. Mayorgova trdi, da je po seksu Ronaldo zapustil suito lasvegaškega hotela, on pa zatrjuje, da sta se vrnila v nočni klub Rain in še nekaj ur preživela skupaj. Zato Ronaldovi zastopniki zdaj želijo na plan privleči morebitne videozapise nadzornih kamer, kar bi jim odločilno pomagalo pri zagovoru. ​CR7 je pred dogovorom, Kathryn Mayorga je denar sicer porabila za psihično zdravljenje, najel zasebne detektive, z namenom, da bi pri njej odkrili kakšen obremenilni dokaz. Mayorgova je v trenutkih hudega stresa razmišljala o samomoru, nadpovprečno je konzumirala alkohol. »Ko je videla njegovo sliko, me je poklicala in se razjokala, bila je v psihično razpadlem stanju,« pravi Kathrynina mati Cheryl.

Posilstvo naj bi se zgodilo v kopalnici, v tistem trenutku pa je bilo v Ronaldovem hotelskem apartmaju prisotnih še nekaj ljudi. Prijateljica Mayorgove pravi, da je Kathryn iz kopalnice prišla pretresena, razkuštrana in z razmazanim ličilom. V dokumentih njegove portugalske odvetniške ekipe CR7 celo priznava, da mu je dekle večkrat reklo, naj preneha, da ni ista kot druge.

»Ležala je na boku, spolnega položaja nisva zamenjala dobrih pet minut. Rekla je, da si seksa ne želi, a se je zdela dostopna. Ni se pritoževala, da je bil seks brutalen, temveč da sem jo v njega prisilil. Opravičil sem se ji, ni pa omenjala, da bo odšla na policijo,« so besede Cristiana Ronalda. 
Deli s prijatelji