KAVALIR PA NI

Za Donalda njegova pričeska pomembnejša od Melanijine

Predsednik ZDA je ponovno deležen kritik zaradi odnosa do žene.
Fotografija: Trump je poskrbel, da se njegovi lasje ne bodo zmočili. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Trump je poskrbel, da se njegovi lasje ne bodo zmočili. FOTO: Reuters

WASHINGTON – Predsednik ZDA Donald Trump nikakor ne velja za džentelmena. Ko je z Melanio Trump zapuščal Belo hišo, pa je ponovno dokazal, zakaj.

Donald in Melania sta se iz Washingtona odpravila na Florido, da bi si tam ogledala opustošenje, ki ga je za seboj pustil orkan Michael. Vreme tudi v ameriški prestolnici ni bilo najlepše in Trump je na trati za Belo hišo z dežnikom čakal Melanio in kramljal z novinarji. Ko je mimo prišla prva dama, pa je ni vzel k sebi pod dežnik, temveč se je celo oddaljil od nje, da bi še spregovoril nekaj besed z novinarji.



Tudi kasneje, ko sta z ramo ob rami odšla do helikopterja, je Trumpa bolj kot za Melanijino pričesko skrbelo za njegovo in je dežnik držal bolj nad svojo glavo kot nad ženino.

Številni komentarji na spletu so se hitro usuli. »Zmožen ni niti najbolj osnovne vljudnosti,« je predsednika ošvrknil eden izmed komentarjev.

Našli pa so se tudi taki, ki so Trumpa zagovarjali, češ da si on vsaj sam drži dežnik in mu ga ne marinec, kot ga je ob neki priložnosti njegovemu predhodniku, predsedniku Baracku Obami.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije