VOŠČENI LUTKI

Dokaz, da sta Meghan in Harry ločena: Ona je moderna

Vodstvo muzeja je njeno voščeno figuro preselilo k njenim slavnim prijateljem.
Fotografija: FOTO: Reuters
Odpri galerijo
FOTO: Reuters

Meghan Markle (38), vojvodinja Sussekška, je v londonskem muzeju voščenih lutk lani, še preden se je poročila s princem Harryjem (34), dobila svojo voščeno figuro. Figuri kraljevega para sta bili postavljeni drug ob drugem, zdaj pa sta ločeni. Vodstvo muzeja je namreč lik Meghan preselilo k Tomu Hardyju (41), Beckhamovima in Priyanki Copre (37), ki so bili tudi gostje na njeni poroki.

»Čeprav je zdaj članica kraljeve družine, Meghan še vedno živi svoje življenje. V muzeju želimo pokazati njen status neodvisne zvezdnice. Ni nujno, da bo tam za vedno, ljubečega kraljevega para ne ločujemo. Meghan smo samo omogočili druženje z njenimi slavnimi prijatelji,« je dejal Steve Davies (61), generalni direktor muzeja. Voščena figura princa Harryja bo seveda postavljena poleg drugih članov kraljeve družine. 

Madeži iz preteklosti

Ne gre pozabiti, da je Meghan od začetka vstopa v kraljevo družino živela povsem drugačno življenje, danes pa jo vseskozi spremlja kritika britanske javnosti, ki noče pozabiti na 'madeže' iz njene preteklosti. Bila je namreč že poročena s producentom Trevorjem Engelsonom (42), s katerim se je ločila leta 2013 po dveh letih zakona.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije