POVEDALA VSE

Demi v pričakovanju knjige in novega filma

Za igralko bo september izjemno napet. V knjigi se je povsem razgalila in povedala vse.
Fotografija: V knjigi se je povsem razgalila. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
V knjigi se je povsem razgalila. FOTO: Reuters

Njeno življenje je bilo, milo rečeno, pestro, a zdi se, da jo vsi poznajo le po zakonu z mnogo mlajšim moškim. Toda Demi Moore je veliko več, zatrjuje zvezdnica: svoje življenje je zdaj strnila v spomine, ki bodo uradno izšli 24. septembra.

Prve izvode je igralka že ponosno pokazala na svojem profilu na družabnem omrežju, oboževalcem pa obljublja, da se jim bo v knjigi povsem razgalila. Dotaknila se bo tako otroštva, ki sta ga zaznamovala očimov samomor in materina odvisnost od alkohola, kakor tudi številnih odmevnih zakonov in razmerij, zaradi katerih je ljubljenka tabloidov. »Tako dolgo sem čakala na to priložnost,« je tik pred izidom povedala Moorova, ki najbolj obžaluje dejstvo, da ni nikoli spoznala biološkega očeta. Prepričana je namreč, da bi bilo njeno življenje mnogo lažje, če bi se lahko stisnila v topel očetov objem, in če bi imela ob sebi moškega, ki bi jo obvaroval pred vsem hudim. Morda bi ji preprečil eksperimentiranje z drogami in alkoholom, morda bi jo rešil pred motnjo
Njen prvenec prihaja na police konec septembra.
Njen prvenec prihaja na police konec septembra.
hranjenja, morda bi se v ljubezni odločala modreje, razmišlja Moorova, ki je v zakon stopila kar trikrat. Prvič z glasbenikom Freddyjem Moorom, s katerim je bila poročena pet let. Drugič je usodni da dahnila Bruceu Willisu, s katerim je bila srečna 13 let, skupaj imata tudi tri hčerke. S priljubljenim igralcem sta še danes v zglednih odnosih, tako dobrih, da se je on udeležil njene poroke s kar 15 let mlajšim igralcem Ashtonom Kutcherjem 2005., ona pa njegove z manekenko Emmo Heming štiri leta pozneje.

Izpoved brez olepšav

Demi, ki je kinematografe zapolnila s filmi, kot so Duh, Striptiz in Zadnji dobri možje, se v knjigi izpoveduje tako zelo iskreno, da bralca njene besede zbodejo naravnost v srce, se glasijo prve neuradne kritike izbrancev, ki so že prebrali igralkin knjižni prvenec. Inside Out je predvsem zgodba ranljive in ranjene ženske, ženske v stiski, ženske z bogato in uspešno kariero. Ženske na dnu in ženske v soju žarometov. To je zgodba o zmagah in porazih, o bolečini in sreči, napovedujejo prvi bralci, pa o podpori najbližjih, ki jih Demi vedno postavlja na prvo mesto. Najprej so družina in prijatelji, vse drugo mora počakati.
Demi tako zadnja leta filmske vloge izbira preudarno, konec meseca se ji poleg izida knjige obeta tudi filmska premiera, edina letos: Corporate Animals je komična grozljivka, v kateri ima Moorova eno glavnih vlog poleg Eda Helmsa. E. B.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije