HUDE ZAMERE

Dedka ne bo na poroki?

Princ Filip noče biti v isti sobi s Sarah Ferguson. V palači menda povzročala škandal za škandalom.
Fotografija: Na poroko Harryja in Meghan je princ prišel, čeprav so mu komaj dobro operirali kolk.  FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Na poroko Harryja in Meghan je princ prišel, čeprav so mu komaj dobro operirali kolk.  FOTO: Guliver/Getty Images

Na začetku oktobra bo svojemu poslovnežu Jacku Brooksbanku večno zvestobo obljubila princesa Eugenie, a ji menda ni najbolj po godu, da se je letos že zgodila velika poroka in mnogi na njeno kar pozabljajo. Kot pravijo tisti, ki so princesi blizu, se na vse pretege trudi, da bi se tudi o tej govorilo vsaj toliko, kot se je o poroki princa Harryja in Meghan Markle, zato je prav gotovo ne bo razveselila novica, da se želi obredu ogniti njen dedek princ Filip. Ta se je več kot potrudil, da je prišel na Harryjevo poroko, saj je imel le par tednov prej operacijo kolka.

Harry in Meghan sta Fergie povabila na poroko, William in Kate ne. FOTO: Guliver/Getty Images
Harry in Meghan sta Fergie povabila na poroko, William in Kate ne. FOTO: Guliver/Getty Images


A na Eugeniejino poroko si ne želi tako zelo, saj se zelo slabo razume z njeno mamo. Njegov spor z vojvodinjo Yorško traja že zelo dolgo, še iz časov, ko je bila poročena z njegovim sinom princem Andrewom in v palači povzročala škandal za škandalom. »Vse skupaj je šlo tako daleč, da Filip noče več biti v isti sobi kot Fergie, zato bo presenečenje, če se bo pojavil na Eugeniejini poroki, toliko večje.Vseeno mu je, da je njegova vnukinja, on pač počne, kar se mu zazdi, in mislim, da tudi sam še ne ve, kaj bo storil. Najbrž se bo odločil zadnji trenutek,« je britanskim medijem povedal vir, ki kraljičinega moža dobro pozna.


Leta 1992, tega leta se je Sarah Ferguson tudi ločila od Andrewa, je Filipa močno razjezilo, ko so se v javnosti pojavile fotografije, na katerih Fergiejin finančni svetovalec sesa njene nožne prste.

Princ Filip razmišlja, da bi zaradi spora s Fergie preskočil Eugeniejino poroko. FOTO: Guliver/Getty Images
Princ Filip razmišlja, da bi zaradi spora s Fergie preskočil Eugeniejino poroko. FOTO: Guliver/Getty Images


Kraljevi ji prav tako niso bili najbolj naklonjeni zaradi njenega pretiranega zapravljanja, zaradi česar si je nakopala več kot pet milijonov evrov dolga, a se jim je po ločitvi vsaj delno odkupila, saj je res trdo delala, da bi poplačala vsaj del tega. Zaradi razprtij denimo ni bila povabljena na poroko Williama in Kate, Harry pa je izrecno zahteval, da jo ne glede na vse želi med svati, in dosegel je svoje. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije