PIJANA ZA VOLANOM

Clooneyjeva svakinja pristala v zaporu

Amalina sestra je vozila pijana. To ni njen prvi prometni prekršek.
Fotografija: Zakonca Amal in George sta se znašla sredi škandala. FOTO: Guliver/Cover images
Odpri galerijo
Zakonca Amal in George sta se znašla sredi škandala. FOTO: Guliver/Cover images

Minulih pet let so medijski žarometi pogosto uprti vanjo, vselej bleščavo in s kančkom zavidanja. Vse od septembrskega dne 2014, ko se je Amal zaobljubila tedaj najbolj zaželenemu hollywoodskemu samcu Georgeu Clooneyju, sloka temnolaska namreč privlači pozornost. Predvsem zaradi pravljičnega zakona, izjemnega občutka za slog, kot tudi dobrodelnosti in izrazitega sočutja ter boja za človekove pravice. Zdaj pa se je radovednost medijev vnovič usmerila vanjo, a tokrat iz drugačnega zornega kota. Zvezdniška pravnica se je znašla sredi škandala, ki ga je zakuhala njena sestra Tala Alamuddin Le Tallec, ta je v Singapurju pristala za zapahi. Odslužiti mora tritedensko zaporno kazen in plačati še 5800 evrov globe.

Od obeh sester je očitno Tala ob rojstvu dobila večinski del divjosti, ki se izrazi predvsem, ko sede za volan. Že leta 2004 so jo ustavili zaradi brezobzirne vožnje, šest let pozneje zaradi lahkomiselnosti za volanom, leta 2013 pa je vozila pijana, zaradi česar je za dve leti izgubila vozniško dovoljenje. A se svakinja hollywoodskega megazvezdnika iz tega očitno ni ničesar naučila, saj je znova pila in vozila. Kar pa ni edino, kar je Tali, ki že nekaj let živi v Singapurju, očital sodnik. Vozila je namreč tudi brez obnovljenega vozniškega dovoljenja, poleg tega je jekleni konjiček last njenega moža, zatorej ga – po prometnih predpisih Singapurja – ne bi smela voziti brez moževega dovoljenja. Kazen? Trije tedni za rešetkami in denarna globa, pa še štiri leta ne bo smela voziti.


Prekršek je storila maja, ko je v restavraciji popila dva kozarca vina in kozarec penine ter nato sedla za volan moževega avtomobila. Ko jo je ustavila policija, je policist takoj opazil, da Tala ni pri sebi. Menda je le stežka našla ročno zavoro, zaudarjala naj bi po alkoholu in na vprašanja odgovarjala zmedeno in nerazumljivo. Ko pa je segla po torbici na zadnjih sedežih, je po nesreči pritisnila na plin. Čemu, je postalo jasno na policijski postaji – alkotest je pokazal skoraj trikrat višjo vsebnost alkohola od zakonsko dovoljene.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije