NASLEDNIK

Čim prej mu mora roditi naslednika

Malezijski kralj se je novembra poročil, čim prej si želi otrok, predvsem pa naslednika. Njegov prejšnji zakon se je končal, ker jih z ženo nista mogla imeti, tokrat upa, da bo drugače.
Fotografija: Nekoč je delala kot manekenka in fotomodel.
Odpri galerijo
Nekoč je delala kot manekenka in fotomodel.

Konec novembra je v pravljico vstopila nekdanja miss Moskve, 25-letna Oksana Vojvodina, saj je večno zvestobo obljubila malezijskemu kralju Muhammadu V. Preden je rekla da skoraj dvakrat starejšemu bogatašu, je Oksana prestopila v islamsko veroizpoved ter se preimenovala v Rihano.
Razkošna poroka je bila 22. novembra v Rusiji.
Razkošna poroka je bila 22. novembra v Rusiji.

A od poroke je minil komaj en teden, pa so jo kraljevi že poslali v Nemčijo, v eno najboljših klinik za plodnost. Od kraljeve žene se namreč pričakuje, da bo čim prej rodila naslednika, Muhammad pa si ne želi le enega otroka, zato je pred mlado kraljico naporna naloga. Njegov prvi zakon se je končal, ker z ženo nista mogla imeti otrok, zato bi se kralj zdaj rad prepričal, da se to ne bo zgodilo še v drugo.
Nekoč je delala kot manekenka in fotomodel.
Nekoč je delala kot manekenka in fotomodel.

»Kralj se zaveda, da ni več rosno mlad, ne nazadnje jih ima že 49, in rad bi postal oče. Želi si veliko otrok, dokler je še v letih, ko se lahko z njimi tudi aktivno ukvarja. Poleg tega se mu precej mudi, da začne na vlogo vladarja pripravljati svojega sina, a ta se mora najprej roditi in doseči določeno starost,« je razložil vir iz palače.


Kako zelo se kralju mudi z ustvarjanjem družine, priča tudi podatek, da sta se z Oksano poročila komaj 18 mesecev potem, ko sta se spoznala. »Oksana je delala kot model, promovirala je luksuzne ure, in kralj se je po naključju ustavil še ob njenem pultu. Mlada manekenka ga je takoj navdušila in njene starše je vprašal, ali jo lahko pelje na večerjo. Tako se je začelo,« je razkrila vodja modne hiše, pri kateri je Oksana nazadnje delala. Njenih manekenskih dni je zdaj nepreklicno konec, saj se mora posvetiti ustvarjanju družine, poleg tega pa islam tega poklica ne odobrava. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije