ARETACIJA

Charlizin bivši aretiran zaradi nasilja

Stuarta Townsenda je morala od žene zvleči policija. Izgubil je vlogo v Gospodarju prstanov in Thoru.
Fotografija: Družino si je ustvaril na Kostariki. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Družino si je ustvaril na Kostariki. FOTO: instagram

Charlize Theron je o njem govorila kot o nadvse posebnem moškem, ki jo navdihuje in je, za piko na i, najbolj seksi, kar jih je kdaj videla. Bila je celo prepričana, da želi s Stuartom Townsendom preživeti vse življenje, a je njuna ljubezen po skoraj desetletju 2010. zvodenela.
Nasilno naj bi se spravil nad ženo Agatho. FOTO: guliver/cover images
Nasilno naj bi se spravil nad ženo Agatho. FOTO: guliver/cover images

»Postala sva si bolj kot brat in sestra kot pa ljubimca,« je dejala oskarjevka, ki pa, čeprav je z igralcem preživela devet let, nikoli ni niti namignila, da se v njem skriva tudi razborita, prepirljiva in celo nasilna plat. A je ta zdaj precej silovito privrela na plan in ga spravila v pripor. Šele po položeni varščini 50 tisočakov je lahko odkorakal na svobodo, kjer čaka na datum, ko se bo moral pred sodnikom zagovarjati zaradi domačega nasilja.
 

Posvetil se je družini


Ko je pred devetimi leti odklenkalo njegovi ljubezni z omamno lepo hollywoodsko zvezdnico, je Townsend izginil z medijskega zemljevida. O njem se ni več govorilo, tudi nekdaj cvetočo in nadvse obetavno igralsko kariero, ki mu je obljubljala filmsko veličino, je potisnil na stranski tir ter se le še občasno pojavljal pred kamerami.


»Umaknil se je medijskim žarometom, zdaj vzgaja otroke,« je 2015. njegov brat Dylan obrazložil, da je Stuart filmsko meko zamenjal za družino. Zaljubil se je namreč v Kostaričanko Agatho Araya, ki mu je rodila dva otroka, in čeprav je obdržal svoj kalifornijski dom, je nove korenine pognal ob ljubljeni na Kostariki, a z družino še vedno redno preživlja čas v njihovem drugem domu v Santa Monici. In prav tu je pred dnevi počilo. Ali, natančneje, se je kričalo. Hrup, ki je prihajal iz zvezdnikovega doma, je vznemiril in prestrašil sosede, ti pa so brž poklicali policijo. In tudi ko so možje v modrem zavrli pred Townsendovo hišo, vik in krik še nista potihnila. Še več, policisti so razjarjena zakonca morali celo lastnoročno ločiti, ob čemer naj bi Stuart ženi zabičal, naj niti črhne ne. A ga menda ni upoštevala v celoti, saj naj bi pojadikovala zaradi bolečin v roki, a zavrnila zdravniško oskrbo.

Stuart je priznal, da sta se z ženo sprla, a hkrati zatrdil, da naj bi nesoglasja do prihoda policije že zgladila ter da komaj čaka, da uredi tudi stvari s predstavniki zakona, »saj se želi vrniti k umirjenemu življenju moža in očeta«.


Kar pa je verjetno malce olepšana različica zgodbe, saj ga je policija kljub Agathinim ugovorom aretirala zaradi domačega nasilja in protizakonitega zadrževanja. Prepir med Agatho in Stuartom naj bi namreč na neki točki eksplodiral, ko naj bi temnolaska želela odvihrati od doma, a ji je to preprečil s telesno nadvlado. Zgrabil naj bi jo za roke in ji ni pustil oditi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije